Jump to content
BulForum.com

Разпродажба

Recommended Posts

Дъно AsRock 939NF4G-SATA2 ИНФО пълен комплект.

На Венеция 3000+ дава максимум 1.45 волта като оувърволтва до 1.48-1.5

ПРОДАДЕНО

Кутия ATX с вертикално поставяне на захранването.

Цена 5лв.

Волан + Педали с двойна вибрация и FFB GemBird на USB ПРОДАДЕНО

CD-ROM Compaq 32X.Чете дисковете записани на малка скорост.Отваря се след няколко опита явно зъбчатките не изкат за захапят като хората.

Цена 3лв.

Клавиатура от старите Turbo Plus на мъжка петица.Давам я с преходник към PS2.

Цена 4лв.

Floppy Panasonic бяло.Последно съм го ползвал преди 1 год.Тогава работеше перфектно.

Цена 4лв.

Cooler Master за с.939 ЦЪК

останал след ъпгрейд.Отдолу е с медна вложка и охлажда много добре ,ако му се добави още 1 перка отгоре. ПРОДАДЕНО

Офтипиците за излишни.предпочитам да се договаряме на ЛС.

Добре де.Запазил съм ти го :)

ЕДИТ: Добавям един охладител Cooler Master ЦЪК

останал след ъпгрейд.Отдолу е с медна вложка и охлажда много добре ,ако му се добави още 1 перка отгоре.Цена 5 Лв

Добре де.Запазил съм ти го :)

ЕДИТ: Добавям един охладител Cooler Master ЦЪК

останал след ъпгрейд.Отдолу е с медна вложка и охлажда много добре ,ако му се добави още 1 перка отгоре.Цена 5 Лв

нямам намерение да купувам но ми е интересно как добавяш още една перка - би ли обяснил че ми е доста интересно - и какви са резултатите от манипулацията

Ами в/у вентилатора на Cooler Master-а си има още един чифт дупки.И в/у него със стандартните болтчета слагам още един.И двата да духат в еднаква посока т.е. да изкарват възуха навън.Резултата беше доста интересен.34-35 градуса idle Venice 3000+ 2.48 ,load 46-47.В момента със Zalman 7700AlCu държа 35 градуса ,но на 970 оборота :punk

EDIT:Забравих ,че имам 1 вентилатор отпред,1 отзад ,1 на капака на кутията така ,че при теб може да има известна разлика ;)

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...