koce Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 продавам си записвачката защото ще си купувам двд имам от 3 години не чете много мръсни дискове и примко с тдк няма проблем,ако някои иска да е изпробва няма проблем http://www.synmicro.com/prod/itempics/CD90318C.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 5 лева и я зимам Офертата на мидекс остава съгласен ли за 5 кинта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Sorry, промяна в ситуацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Бартер за това + 5 лв., но само ако записва безпроблемно аудио. мидекс стига бре майна пили сме на една маса не ме набутвай сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 мидекс стига бре майна пили сме на една маса не ме набутвай сега Добре бе....той и без това няма да се навие на бартер... ....айде от мен да мине, че беше първи (пък и знам, че ще почерпиш другия път )....продължавам да си търся LG. П.П. Ама така направо си плача за % под ника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 не ми трябва бартер понеже ще си взимам нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 не ми трябва бартер понеже ще си взимам нова 5 лева бре човек няма да имаш по-добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 5 лева бре човек няма да имаш по-добра цена кой ти каза нека са 6 лева чакам да ми го донесеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.