kumcata Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Купувам Нокия 8910 или 8910и държа да са в добро състояние и панела и батерията с предимства са 8910и или 8910 с черен панел но и с кафяв да са пак може да предложите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 тези телефони са направо като безследно изчезнали скоро и аз търсих такава обиколих целия град и накрая я купих от един познат на руски има тук-таме ама цените са а качеството .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 аз имах наскоро 8910и ама един приятел ми даде 200 лева за него и си купих по як мисля че е полудял Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 добре де ако някой иска да се раздели с такъв телефон или знае къде може да се намери да обажд ще съм му много благодарен особено много държа на 8910i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 добре де ако някой иска да се раздели с такъв телефон или знае къде може да се намери да обажд ще съм му много благодарен особено много държа на 8910i Ако искаш мога да го потърся и ще ти кажа какво е положението дали ще ти го продаде само кажи цена за 3-та употреба иначе всичко си му е наред днеска карахме с него скеитове и ми показваше нещо на него и мисля че е доста запазен не е олющен ще го питам и ще ти пратя PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 7, 2006 Author Share Posted July 7, 2006 Ако искаш мога да го потърся и ще ти кажа какво е положението дали ще ти го продаде само кажи цена за 3-та употреба иначе всичко си му е наред днеска карахме с него скеитове и ми показваше нещо на него и мисля че е доста запазен не е олющен ще го питам и ще ти пратя PM просто задължително го питай щото ми е важен за цената ще се разбереме само да се съгласи да го продава ако реши да го продава може направо да ми звъннете на 0887791174 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.