Jump to content
BulForum.com

Купувам Nokia 8910 или 8910i

Recommended Posts

Купувам Нокия 8910 или 8910и

държа да са в добро състояние и панела и батерията

с предимства са 8910и или 8910 с черен панел

но и с кафяв да са пак може да предложите

тези телефони са направо като безследно изчезнали скоро и аз търсих такава обиколих целия град и накрая я купих от един познат на руски има тук-таме ама цените са :wacko: а качеството .... :angry1

аз имах наскоро 8910и ама един приятел ми даде 200 лева за него и си купих по як мисля че е полудял

добре де ако някой иска да се раздели с такъв телефон или знае къде може да се намери да обажд ще съм му много благодарен

особено много държа на 8910i

добре де ако някой иска да се раздели с такъв телефон или знае къде може да се намери да обажд ще съм му много благодарен

особено много държа на 8910i

Ако искаш мога да го потърся и ще ти кажа какво е положението дали ще ти го продаде само кажи цена за 3-та употреба иначе всичко си му е наред днеска карахме с него скеитове и ми показваше нещо на него и мисля че е доста запазен не е олющен ще го питам и ще ти пратя PM

Ако искаш мога да го потърся и ще ти кажа какво е положението дали ще ти го продаде само кажи цена за 3-та употреба иначе всичко си му е наред днеска карахме с него скеитове и ми показваше нещо на него и мисля че е доста запазен не е олющен ще го питам и ще ти пратя PM

просто задължително го питай щото ми е важен

за цената ще се разбереме само да се съгласи да го продава ;)

ако реши да го продава може направо да ми звъннете на 0887791174 ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...