Shadow^Dancer Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Изискването ми е процесора да е с отключен множител и да може да работи на 2600mhz без много допълнителен волтаж. Нямам претенции за цената, стига да е в рамките на разумното. Прилагайте процесорите с информация за тях и постигнатите честоти с какви дъна, охлаждания, какви захранвания и при какви напрежения са постигнати. Процесора ще бъде купен след тест на моята платформа. Ако някой има такъв процесор, мога да предложа изгоден бартер с доплащане от моя страна за моя процесор Barton 2600+, който на 1.725В работи на 2500мхц. Предлагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 стигнах до извода след малко тестове на различни процесори, че честотата която търся може да се стигне само с мобилен бартън. обикновения не стига повече от 2400мхц. поправете ме ако греша. търсенето ми се ориентира за сега предимно към мобилни процесори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.