Jump to content
BulForum.com

Продавам макети на самолети

Recommended Posts

Продавам макети на самолети ITALERI (сглобени) ако има мераклий мога да дам и снимки.Имам 12-13 макета и дойде време да се разделям с тях.Цена за всичките 120лв.Ето и къде може да разгледате за какво става въпрос. http://www.hobymodels.com/catalog/index.ph...facturers_id=11

Offtopic

Нямам интерес да закопувам някой от моделите,но за олеснение на бъдещите купувачи е добре да дадеш информация точно какви модели имаш,мащаби,боядисани ли са,не са ли,как са зглобени,липсващи части....

Даже най-добре е да ги снимаш ако имаш възможност.

Успех с продажбата!!! :)

Кажи за кои модели и ще ти кажа цена(защото има някои които струват 35лв. а други по 18-20лв.става въпрос нови за сглобяване като си ги купуваш)

Сори за офтопика, но не мога да се сдържа - поздравления, майсторски си ги сглобил. Аз като малък сглобявах също, даже имам като твоя мираж, но ти си ги изпипал доста по-добре от мен. :)

съжалявам за офтопика но къде се продават незглобени такива като дете съм си зглобявал и искам пак да се пробвам , само дано не се повтори картинката от преди доста години , тогава при първия ми опит за зглобяване се бях омазал до лактите в секундно лепило :wacko:

В Детски свят на втория етаж има магазинче за играчки там има доста модели,също и на Гладстон имаше едно магазинче

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...