Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

А да те питам като имаш толкова много бройки , из тях да има някой с по-лесен номер :)

А как се таксува минутата на тези карти. Освен това ме интересува и на колко секунди отчита първоначално?

Zna4i imam 200 broiki ot tezi karti na Globul koito sa sus 46lv. vreme za razgovori v magazinite vurvqt po 8lv mislq 4e az gi davam za 6!!!!!

Ako ima jelae6ti da pi6at na Pm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и каде ги видя тези 46лв.?? вътре има 10лв. първоначално и само ако заредиш с определена стойност ваучер ще получиш допалнително пари , а между другото аз също сам пуснал тема за тези карти тук

QUOTE(D-Rover @ Jun 24 2006, 15:19)

Zna4i imam 200 broiki ot tezi karti na Globul koito sa sus 46lv. vreme za razgovori v magazinite vurvqt po 8lv mislq 4e az gi davam za 6!!!!!

Emi priqteliu pogledni hubavo v saita na Globul kakvo pi6e na oblojkata ili napravo zemi edna karta i hubavo vij!!!!!!!!!!!!!!

Ima li zna4enie kak ti gi zarejdat tiq pari nali pak sa 46lv.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

QUOTE(D-Rover @ Jun 24 2006, 15:19)

Emi priqteliu pogledni hubavo v saita na Globul kakvo pi6e na oblojkata ili napravo zemi edna karta i hubavo vij!!!!!!!!!!!!!!

Ima li zna4enie kak ti gi zarejdat tiq pari nali pak sa 46lv.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk

Аз съм ги погледнал добре какво пише нали и аз съм пуснал тема че ги продавам още преди теб самоче аз им искам по 4лв.

Emi bravo na teb!!!!!!! 6tom si pisal tema 4e gi prodava6 po 4lv. za6to pi6e6 i tuk az moje da sum re6il da gi prodavam po 6lv. !!!!!!!!

Ako ima jelae6ti neka da si zemat az ne ti podbivam pazara !!!!!!!

Sq kato si re6il po 4lv po 4 gi davai ama ne mislq 4e e tuk mqstoto da pi6e6 po kolko prodava6 tvoite karti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...