Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко авторадиокасетофона


Recommended Posts

Понеже предложих на това момче няколко касетофончета, сума ти народ се изреди да ме разпитва на ЛС за тая AIWA, и реших да заформя тази тема.

 

1. AIWA CT-X10YX, stereo, 2x25W RMS, digital FM, касета, вход за CD/MP3. Допреди 2 дена беше в мойта кола (ъпгрейднах към MP3), така че напълно си гарантирам че всичко и работи, и касета, и радио. само буксата за вход не съм пробвал но не виждам причина да не работи. НЕ ЗНАМ на колко години е. Отзад кабелите не са надписани, така че човек трябва малко да си поиграе да разбере кое какво е. Цена 30 лв. Гаранция 1-2 дена за проби и тестове. снимка 1 снимка 2 снимка 3

 

2. Roadstar RS16000HQL, stereo, 1000W PMPO, digital FM, касета, падащ панел. Липсват 3 пластмасови копчета, но могат да се измайсторят. Не знам в какво състояние е. Цена 22 лв. Гаранция 1-2 дена за проби и тестове. снимка 1 снимка 2 снимка 3

 

3. Philips - 44 лв. - Продаден.

 

4. Оригинален Philips за Opel, без дисплей - дисплеят е на таблото на Опелите. Digital FM, касета, изходи за 4 колони, код. Проблем: кода го имам написан, но въобще не ми приема никакви цифри. Цена 20 лв. Гаранция 1-2 дена за проби и тестове.

 

5. Оригинален касетофон за Fiat Bravo / Brava / Marea и др., made by Grundig, digital FM (20 preset memory), касета, изходи за 2 колони. Не става за други коли, защото има голям панел който е част от централната конзола на фиатите. Не съм го пробвал. Цена 30 лв. Гаранция 1-2 дена за проби и тестове.

Bravo1.jpgBravo2.jpg

 

6. Това още се продава за части, цена 13 лв. - Продадено.

Link to comment
Share on other sites

Каква е мощността на Roadstar-a?И продава ли се още?Aiwa-та с падащ панел ли е ?

 

Реална 2х25W, музикална 1000W. Още се продава. Айвата не е с падащ панел.

 

Интересува ме точния модел на позиция 4.

 

GM Philips / No.: 90 381 124 / Type: SC 201 © / W1B / Made in Germany. Това е на етикета.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...