Jump to content
BulForum.com

Сериалчето " Stargate SG1 "

Recommended Posts

Потърсих такъва тема .. странно нямаше :-) И викам я да пусна аз :-) Ами това е готино сериалче .. има излезнали 9 сезона :-) Почнах да го гледам .. но разбрах днеска че пускат 10 сезон. Това е нещо като Stargate Atlantis .... само че по-зарибено .:)) Може би няма да са чували някой нищо за него, по простата причина че го няма в локалния на евроком. Само в локалния на ГГбит го има :-) Ами ето и рекуест за да се качат всички сезони в локалния :-) Първия сезон е почнат да се снима още в далечната 1997. Сега ще дам малко линкове с информация за всичките сезони от 1 до 9 и информация за започващия днес сезон 10 :-)

SG1.jpg

1. СЕЗОН 1

2. СЕЗОН 2

3. СЕЗОН 3

4. СЕЗОН 4

5. СЕЗОН 5

6. СЕЗОН 6

7. СЕЗОН 7

8. СЕЗОН 8

9. СЕЗОН 9

Та след днешната серия на започвашият 10 сезон очаквам вашите мнения и коментари :-)) !!!! Ако има желаещи, може да ви дам линкове къде ги има сериите :-)) да си ти изтеглите

Ами тва е ... Endyoj !!!!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Лол,страшна работа!Аз също го гледам и то с голям интерес.Даже десктопа ми е WALLPAPER на Stargate SG-1! :)

Голям съм фен,ей! :punk :punk

Но тъй като напоследък нямам свободно време и го гледам през няколко дена.

В момента този сериал се предава в над 60 страни :wacko:

Яко! ;)

Бе рулира този сериал ;P

И аз съм голям фен. А знаете ли кога ще излизат епизоди от новия сезон на Атлантис?

Дам и аз вече съм фен.Понеже няма нови серии на Atlantis и реших да почна тоя да гледам,но не мога да кажа че тоя е по зарибен от Atlantis,но пак е много добар.За 1-2 седмици изгеладх 3 сезона

Ха . ето имало и фенове на сериала :-)) а браво .. добро начало :-) Оказа се че това "започване" на 10 сезон е нещо обаркано :-) Почват заедно с Atlantis :-) и това е на 14 ЮЛИ :-) До тогава .. да вземем да го разнищим това сериалче а :-)) :punk

Burkoff said:
Ха . ето имало и фенове на сериала :-)) а браво .. добро начало :-) Оказа се че това "започване" на 10 сезон е нещо обаркано :-) Почват заедно с Atlantis :-) и това е на 14 ЮЛИ :-) До тогава .. да вземем да го разнищим това сериалче а :-)) :punk

Изкара ми ангелите... помислих че съм изтървал първия епизод!

Аз съм голям фен на на SG-1. Първо гледах Atlantis. Хареса ми. Почти напълно е като Star Treck. Знаят всичко, могат всичко и винаги успяват да се измъкнат в 2-3 или 4 епизода. Е SG-1 не страда от тези недостатъци.

Първият сезон на SG-1 е нагледен пример как не трябва да се прави сериал. Типично клише. Нашите отиват правят нещо, издънват се и се прибират с празни ръце (включително типичното, вие сте толкова недоразвити). Така сериалът буксува на едно място и вселената се "нулира" със всеки нов епизод. Типичен похват за сериалите.

За щастие ситуацията коренно се променя точно в края на първи сезон, когато лошия лошко тръгва към Земямта с два бойни кораба.

Оттам нататък сериалът започва да се катери и издига бавно и плавно. Нашите започват да имат малки успехи. Много бавно събират и започват да опознават технологиите. Създават си не само врагове, но и приятели. Лошковците не биват побеждавани по някакъв супер магичен начин. Просто се води война, а на война и лошите имат своите големи и малки победи. Самите лошковци на свой ред развиват технологиите си, а по някое време се появяват още по-напреднали лошковци.

С една дума, сериалът е различен. Сериалът се развива. Сериалът няма нищо общо със Star Treck.

Е вярно че има и своите недообмислени моменти, вярно че ръкопашния бой е твърде нагласен, понякога късметът им е твърде добър, охраната на порталите никога не е на ниво... дори когато ги очакват .... но все пак...в сравнение с добрите страни тези неща просто можете да ги игнорирате.

И накрая само една последна забележка. Тематично Сериалът завършва в кроя на 8-ми сезон. От 9-ти сезон започва нова тема, с малко нови актьори и много нови и силни лошковци.

Yami Yugi said:
Лол,страшна работа!Аз също го гледам и то с голям интерес.Даже десктопа ми е WALLPAPER на Stargate SG-1! :)

Голям съм фен,ей! :punk :punk

Но тъй като напоследък нямам свободно време и го гледам през няколко дена.

В момента този сериал се предава в над 60 страни :wacko:

Яко! ;)

Бе рулира този сериал ;P

Направо се къса от рулации :-))

--------

iso14496 said:
С една дума, сериалът е различен. Сериалът се развива. Сериалът няма нищо общо със Star Treck.

Добре казано да .. им аразвитие :-) Мм .. да и не си го изпуснал .. старират заедно с Atlantis тръгва и SG 1 - сезон 10 :-) Поне така прочетах :-)

Иначе браво на добрия и доста изчерпателен отговор, който си дал :-)

Ами да се сетят да го качът .. пускаме един request и готово :-) ако има хора които да го искъш качен ще го сложат ;-)

пуснах си да гледам stargate sg-1 и stargate atlantis, но и 2-та ми се струват, че почват от никъде :blink:

да не би да трябва да гледам нещо преди тях, за да съм наясно с действието

Stargate SG-1 започва там от където свършва филма с Кърт Ръсел Старгате (има го на локалния). А Атлантис започва от СГ-1.

scarred said:
Stargate SG-1 започва там от където свършва филма с Кърт Ръсел Старгате (има го на локалния). А Атлантис започва от СГ-1.

филма е е пълна скръб. не знам за времето си как се е възприел, ама сега ми е меко казано тъп .... вероятността сериалите да ми харесат е минимална :bgrin:

• 3 weeks later...
  samkijot said:
филма е е пълна скръб. не знам за времето си как се е възприел, ама сега ми е меко казано тъп .... вероятността сериалите да ми харесат е минимална :bgrin:

Хаха защо ли и мойто мнение е такова ? :)

Днес свалих 1х01 да го гледам и какво да ви кажа? :unsure:

Погледах 1 час,по едно време заспах,след няколко минути се сетих,че съм пуснал някъв филм да гледам :D

Чудех се да се смея ли да плача ли ?Много са ми смешни тези анубиси :D И какви само "битки" правят не е истина.По-скоро прилича на някой детски сериал по FoxKids и е правен не през 1997,а 1987г. :bgrin:

Незнам на мен лично не ми хареса и го изтрих веднага.

Battlestar Galactica е 3 пъти по-добър.Всъщност най-добрия сериал след Prison Break :)

Airfan said:
Замисли се все пак кога е правен Старгейт и кога Батълстар....вероятно просто не си голям фен на тематиката.

Може и от това да идва разликата.

Повече ми изглежда на комедия :)

Дам дам почна :-) мм кърти миффки .. да вземе да се сетят да го качът най-после в локалния Movies.co.jp .. много зорр не е хубаво така ;( е ся какво 9 сезона са да ги сложат :-) МОЛЯ !!!

scarred said:
Това нещо се отваря само от клиенти на гигабит.

Хмм да за ггбит знам че го има .. аз карам колегат ами да го сваля че той е на ггбит и от там го свалям за да го гледам. луда работа та затва моля НЕКА ДА СЕ КАЧИ И В ЛОКАЛНИЯ НА ЕВРОКОМ

• 1 month later...

Хмм и 10 Сезон почна .. няма никви отвизи, хора къде сте бре :-)

Мм и никой не се сещя да го качи тоя хубав и доста голям сериал в тоя movies.co.jp какво специална тема ли трябва да пусна за това :-)) :punk :punk :punk

Има ли отвизи за новия 10 сезон :)

Незнам колко е вярно но май май 11 сезон няма да има .. до тука е SG 1 :( :woot :(

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...