Jump to content
BulForum.com

Купувам CD/MP3/WMA player за кола

Recommended Posts

Купувам CD(CD-R,CD-RW)/MP3/WMA player за кола, с цена под 200 лв.

Задължително да няма никакви поражения по панела!

Гаранцията естествено е предимство.

Купувам CD(CD-R,CD-RW)/MP3/WMA player за кола, с цена под 200 лв.

Задължително да няма никакви поражения по панела!

Гаранцията естествено е предимство.

Ами, че те нови в магазина са по 150 кинта, освен ако не търсиш някой Alpine или Pioneer...

тук има от 119 лв нагоре, има и 8 модела на промоция.

тук има от 159 лв нагоре, има и 2 модела на промоция.

Мерси за информацията, но идеята ми все пак е да намеря нещо втора употреба, но по-хубаво от това което се предлага в магазините за под 200лв., или същото на на по-ниска цена :)

Мерси за информацията, но идеята ми все пак е да намеря нещо втора употреба, но по-хубаво от това което се предлага в магазините за под 200лв., или същото на на по-ниска цена :)

Pioneer2820 180лв с още 8-или9 месеца гаранция.Изряден, без поражения,без никакви забележки. Просто реших , че Kenwood ще смени Pioneer-a. За това го предлагам.

batko32 аз давам 140лв. ако joro_got не го иска и си навит на цената PM да се разберем да идем да го сложим

Изчакай някоя промоция в Техномаркет...може пък и да го вземеш за 140 лева. :laughing:

Цената на нов е 210лева.

Pioneer2820 180лв с още 8-или9 месеца гаранция.Изряден, без поражения,без никакви забележки. Просто реших , че Kenwood ще смени Pioneer-a. За това го предлагам.

Здр. това ли е пайнера който продаваш? http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=1779817&parent=6068&tm=208 Продаде ли го вече. Ако не си, се интересувам от него, но нов не е 210 както си казал, а както сам виждаш 195 лева. Ако бутнеш цената още малко, да кажем 160 например, мисля че ще го взема. Ако не си съгласен на тая цена, кажи и ти няква цена, но по-ниска от тази, която си посочил, пък и ако на това не си съгласен здраве да е ;)

Здр. това ли е пайнера който продаваш? http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=1779817&parent=6068&tm=208 Продаде ли го вече. Ако не си, се интересувам от него, но нов не е 210 както си казал, а както сам виждаш 195 лева. Ако бутнеш цената още малко, да кажем 160 например, мисля че ще го взема. Ако не си съгласен на тая цена, кажи и ти няква цена, но по-ниска от тази, която си посочил, пък и ако на това не си съгласен здраве да е ;)

Това е СиДи-то но цената си е все тази .Не смятам да го давам за по-малко.Все пак е на 3 месеца и си е like NEW дет пишат по обявите :)

А за 160.....можеш да си вземеш друга марка Деу......Нипон......Елит.... :) Попитай в Метро или Технолукс.

П.П.

Всъщност ....офертата беше за този дето е пуснал темата.Ако той не го иска офертата отпада.

П.П.

Всъщност ....офертата беше за този дето е пуснал темата.Ако той не го иска офертата отпада.

В крайна сметка си взех ново, мерси!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...