Shyne Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Значи разбрах че има възможност SE k750i да се Upgrade на w800 walkman.Ъпгрейда подобрявал качеството на снимките,силата на звука на телефона и още доста работи които са полезни.Ако някой има представа как става хавата нека сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 линк , а в тая тема можеш и да намериш нещо полезно, доколкото разбрах самата програма е платена...линк2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 za upgrade do w800 se zapla6ta , no se podobrqva samo tova 4e moje6 da go polzva6 kato walkman , si4ko drugo se podobrqva i s obiknoven upgrade na tvoq si software Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Изобщо не се занимавай с това , в нета е пълно с хора които реват след като са направили тази простотия. Единствения плюс е "WALKMAN" - голяма работа , а и ще можеш в изключено състояние да ползваш само плеъра , ама като се замисля кои си изключва телефона за да бичи мп3-ки само Отделно след като си платиш най-вероятно на DaVinci Team , забрави за UPGRADE - телефона в повечето случай не се детектва от SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 Главната цел на ъпрейда ми е за да си усиля звука на бисокоговорителя и качеството на снимките прочетете тук инфо за ъпгрейда http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=69824 пост 13.Ако обаче наистина е бъгав тоа Firmware ням намерение да си прецаквам телефона с тия екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Аз съм с последния излязъл и откакто имам телефона а това е вече горе долу година съм преминал през всичките версии на ъпдейтите и съм нямал грам проблем. Единствено със заводския т.е. първата версия се ребутваше телефона като разглеждах снимки. А това е за последния : R1CA021 - Released on SEUS for the K750 on 22/05/06. - Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably. - FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this. - JBenchmark 3D LQ: 206 - JBenchmark 3D HQ: 125 - JBenchmark 2: 333 - JBenchmark 1: 3934 - Software versions: LCD 0 Camera 5.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 Безплатен начин ли си ползвал за ъпдейтите или си плащал (ако е безплатен сподели как става работата) и кажи има ли смисъл от ъпдейт т.е. доволен ли си от телефона след ъпдейт,има ли ги наистина описаните промени които следват в инфото на ъпдейта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Има разлика между ъпдейт и нов фирмуер /на друг модел/. За ъпдейт не се плаща - използва се SEUS на сони ериксон (сайта им). Вече ако искаш да имаш w800 за парите на к750 трябва да дадеш парици и да получиш нещо много несигурно и кой знае колко стабилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Последния пост ме обърка нещо , просто телефона се update-ва с нов firmware директно от сайта на SE. Елементарно е , и има защо да се ъпдейтва според мен има промени. Отиди на сайта и от там търси SOFTWARE UPDATE и следвай стъпките , чети внимателно какво пише !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 АМА човека иска да има к750 със софтуера на W800. Това не може да стане от сайта на компанията!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 ebati update-a ne moga i ne moga da go naprava stigam do stupkata kadeto trqbva da pusna C i ni6to.... a kogato slu6am mp3ki zvuka mi e ujasno nisuk , kogato mi zvani telefona xorata se strqskat zvani naistina silno a pri mp3 edvam se 4uva a ako e malko po 6umno dori ne se 4uva 4e slu6am mp3..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 ebati update-a ne moga i ne moga da go naprava stigam do stupkata kadeto trqbva da pusna C i ni6to.... a kogato slu6am mp3ki zvuka mi e ujasno nisuk , kogato mi zvani telefona xorata se strqskat zvani naistina silno a pri mp3 edvam se 4uva a ako e malko po 6umno dori ne se 4uva 4e slu6am mp3..... По принцип е така..нагласи си звука за мп3ки от еквалайзера на Медия Плеър. Увеличваш всички "bars" да не е да кажем само Мега басс или само басс..Manual ЕДИТ: По повод последния софтуер за к750и колко време ви се ъпдейтва ?? На мен повече от 30 минути взех да се притеснявам майна..дано нещо не се развали казвайте ако знаете нещо ПЛС! Всичките зелени блокчета са изпълнени отдавна и седи и ми дава да не пипам телефона Да извадя ли кабела и да рискувам или да го оставя но много време стои ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Мисля , че не повече от 30 минути е цялата процедура. Ако случайно се скапят нещатата не , че ми се е случвало но знам , че има RECOVERY режим на update процедурата. Така , че споко !!! Ако умре , пробвай пак , трябва да стане. Може да ни кажеш накрая дали си успял да си убиеш телефона Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Както ти писах на ПМ няма нищо проблемно..на пръв поглед..просто не мога да си обясня целия този циклаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 I`GoT`Da`PoWeR така става както ми каза но качеството се разваля а когато ми звани някои звука е по силен а качеството е идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 @zlobil , ти как слушаш мп3-та без слушалки ли ? Защото няма друг начин , аз като сложа слушалките и не мога да чуя и бомба. Без слушалки е палана гавра през този смешен speaker. Когато слушам мп3-та единствено през яквалайзера си цакам MEGA BASS и готово. Забелязах , че по време на прехода ми през всичките версии на firmware , затихване съм нямал или скапване на качество , единствено увеличават нивото на звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 I`GoT`Da`PoWeR така става както ми каза но качеството се разваля а когато ми звани някои звука е по силен а качеството е идеално Да понякога може да бръжди леко..зависи от песенте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyne Posted June 19, 2006 Author Share Posted June 19, 2006 От сайта на Сони-Ериксон свалих ей тва UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe (към 30-на мб.) през тва ли става ъпдейта на Фирмуера? (разбрах вече разликата м/у ъпдейт на Фирмуера и преминаване от к750i към w800).А между другото ми казаха че ако си смениш Фирмъера ти пада гаранцията за телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 От сайта на Сони-Ериксон свалих ей тва UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe (към 30-на мб.) през тва ли става ъпдейта на Фирмуера? (разбрах вече разликата м/у ъпдейт на Фирмуера и преминаване от к750i към w800).А между другото ми казаха че ако си смениш Фирмъера ти пада гаранцията за телефона... Вече съм го сменял веднъж..а моя е в гаранция..просто няма да им казваш на онези от Глобул..и мисля че скоро ще ходя да ми сменят джойстика..защото вече е на 2-3 месеца макс..и се усира надолу.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.