Jump to content
BulForum.com

k750i

Recommended Posts

Значи разбрах че има възможност SE k750i да се Upgrade на w800 walkman.Ъпгрейда подобрявал качеството на снимките,силата на звука на телефона и още доста работи които са полезни.Ако някой има представа как става хавата нека сподели :)

Изобщо не се занимавай с това , в нета е пълно с хора които реват след като са направили тази простотия. Единствения плюс е "WALKMAN" - голяма работа , а и ще можеш в изключено състояние да ползваш само плеъра , ама като се замисля кои си изключва телефона за да бичи мп3-ки само :wir Отделно след като си платиш най-вероятно на DaVinci Team , забрави за UPGRADE - телефона в повечето случай не се детектва от SE.

Главната цел на ъпрейда ми е за да си усиля звука на бисокоговорителя и качеството на снимките прочетете тук инфо за ъпгрейда http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=69824 пост 13.Ако обаче наистина е бъгав тоа Firmware ням намерение да си прецаквам телефона с тия екстри

Аз съм с последния излязъл и откакто имам телефона а това е вече горе долу година съм преминал през всичките версии на ъпдейтите и съм нямал грам проблем. Единствено със заводския т.е. първата версия се ребутваше телефона като разглеждах снимки. А това е за последния :

R1CA021

- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.

- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.

- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.

- JBenchmark 3D LQ: 206

- JBenchmark 3D HQ: 125

- JBenchmark 2: 333

- JBenchmark 1: 3934

- Software versions:

LCD 0

Camera 5.3

Безплатен начин ли си ползвал за ъпдейтите или си плащал (ако е безплатен сподели как става работата) и кажи има ли смисъл от ъпдейт т.е. доволен ли си от телефона след ъпдейт,има ли ги наистина описаните промени които следват в инфото на ъпдейта...

Има разлика между ъпдейт и нов фирмуер /на друг модел/. За ъпдейт не се плаща - използва се SEUS на сони ериксон (сайта им).

Вече ако искаш да имаш w800 за парите на к750 :P трябва да дадеш парици и да получиш нещо много несигурно и кой знае колко стабилно.

Последния пост ме обърка :tongue нещо , просто телефона се update-ва с нов firmware директно от сайта на SE. Елементарно е , и има защо да се ъпдейтва според мен има промени. Отиди на сайта и от там търси SOFTWARE UPDATE и следвай стъпките , чети внимателно какво пише !!! :punk

ebati update-a ne moga i ne moga da go naprava stigam do stupkata kadeto trqbva da pusna C i ni6to....

a kogato slu6am mp3ki zvuka mi e ujasno nisuk , kogato mi zvani telefona xorata se strqskat zvani naistina silno a pri mp3 edvam se 4uva a ako e malko po 6umno dori ne se 4uva 4e slu6am mp3..... :sick

ebati update-a ne moga i ne moga da go naprava stigam do stupkata kadeto trqbva da pusna C i ni6to....

a kogato slu6am mp3ki zvuka mi e ujasno nisuk , kogato mi zvani telefona xorata se strqskat zvani naistina silno a pri mp3 edvam se 4uva a ako e malko po 6umno dori ne se 4uva 4e slu6am mp3..... :sick

По принцип е така..нагласи си звука за мп3ки от еквалайзера на Медия Плеър. Увеличваш всички "bars" да не е да кажем само Мега басс или само басс..Manual :rolleyes:

ЕДИТ:

По повод последния софтуер за к750и колко време ви се ъпдейтва ?? :( На мен повече от 30 минути взех да се притеснявам майна..дано нещо не се развали казвайте ако знаете нещо ПЛС! Всичките зелени блокчета са изпълнени отдавна и седи и ми дава да не пипам телефона :( :( Да извадя ли кабела и да рискувам или да го оставя но много време стои ? :( :(

Мисля , че не повече от 30 минути е цялата процедура. Ако случайно се скапят нещатата не , че ми се е случвало но знам , че има RECOVERY режим на update процедурата. Така , че споко !!! Ако умре , пробвай пак , трябва да стане. Може да ни кажеш накрая дали си успял да си убиеш телефона :rolleyes: Успех !!!

Както ти писах на ПМ няма нищо проблемно..на пръв поглед..просто не мога да си обясня целия този циклаж :angry1

I`GoT`Da`PoWeR така става както ми каза но качеството се разваля :sick

а когато ми звани някои звука е по силен а качеството е идеално :wacko:

@zlobil , ти как слушаш мп3-та без слушалки ли ? Защото няма друг начин , аз като сложа слушалките и не мога да чуя и бомба. Без слушалки е палана гавра през този смешен speaker. Когато слушам мп3-та единствено през яквалайзера си цакам MEGA BASS и готово. Забелязах , че по време на прехода ми през всичките версии на firmware , затихване съм нямал или скапване на качество , единствено увеличават нивото на звука.

I`GoT`Da`PoWeR така става както ми каза но качеството се разваля :sick

а когато ми звани някои звука е по силен а качеството е идеално :wacko:

Да понякога може да бръжди леко..зависи от песенте :online2long:

От сайта на Сони-Ериксон свалих ей тва UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe (към 30-на мб.) през тва ли става ъпдейта на Фирмуера? (разбрах вече разликата м/у ъпдейт на Фирмуера и преминаване от к750i към w800).А между другото ми казаха че ако си смениш Фирмъера ти пада гаранцията за телефона...

От сайта на Сони-Ериксон свалих ей тва UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe (към 30-на мб.) през тва ли става ъпдейта на Фирмуера? (разбрах вече разликата м/у ъпдейт на Фирмуера и преминаване от к750i към w800).А между другото ми казаха че ако си смениш Фирмъера ти пада гаранцията за телефона...

Вече съм го сменял веднъж..а моя е в гаранция..просто няма да им казваш на онези от Глобул..и мисля че скоро ще ходя да ми сменят джойстика..защото вече е на 2-3 месеца макс..и се усира надолу.. :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...