Jack_Frost Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Форд Sierra 2000 кубика, бензин, карбураторен, декември 1986 г. Цвят бежов, хечбек, централно заключване, шибидах. Цена: 1400 лв. 0899501444 снимка 1,снимка 2,снимка 3,снимка 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 На какви километри е колата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_Frost Posted June 20, 2006 Author Share Posted June 20, 2006 На какви километри е колата? Незнам точно, той километража е от малките, ама сигурно е към 180 - 190 хиляди. Възможен е и кометар по цената разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Незнам точно, той километража е от малките, ама сигурно е към 180 - 190 хиляди.Възможен е и кометар по цената разбира се офф/ Добре де като е от "малките" да не би да няма показания ????? Я по-сериозно. Малки....големи.....средни....все е тая Има изминати километри а те са ......"тука вече си ти". Колкото повече инфо даваш ...толкова е по-голяма вероятността някой фен на Форд да я купи.И аз се замислям но за тази цена.......тцъ. П.П. Само не се опитвай да ни убеждаваш за РЕАЛНИ 180к километра . Нека да сме реалисти нещо от рода на 250-300к е по-нормално.А пък за кола 86 година.............почти 100% е сигурно. Не ми казвай , че баба Германка е ходила само да си купи хляб и дамски превръзки с колата та затова са малко. /офф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack_Frost Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 офф/Добре де като е от "малките" да не би да няма показания ????? Я по-сериозно. Малки....големи.....средни....все е тая Има изминати километри а те са ......"тука вече си ти". Колкото повече инфо даваш ...толкова е по-голяма вероятността някой фен на Форд да я купи.И аз се замислям но за тази цена.......тцъ. П.П. Само не се опитвай да ни убеждаваш за РЕАЛНИ 180к километра . Нека да сме реалисти нещо от рода на 250-300к е по-нормално.А пък за кола 86 година.............почти 100% е сигурно. Не ми казвай , че баба Германка е ходила само да си купи хляб и дамски превръзки с колата та затова са малко. /офф Това което исках да каже е, че и аз незнам на колко километри е, знам само аз колко съм изминал. Никой не искам да убеждавам, само накой глупак ще повярва на цифри като 140-150 хиляди километра Колите се взимат за да се карат, а не да стоят по гаражи или паркинги. Ако все пак те интересува може да говорим за цена от 1200лв например. p.s. продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Извинявам се за разпитването . Засега имам една оферта за Рекорд 2.3 ако се разкисне работата.....ще се свържа с теб "ако не е късно " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.