Backbone Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Търся някоя от тези модели на Nokia. Предложения приемам на P.M защото ще отсъствам няколко дни и няма да съм на ICQ и да следя темата. Да добавя и 7280,че я загубих но това в краен случай ако не намеря някой от горните модели Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 ... само да те питам - имал ли си "конакт" с 7380? т'ва е най-нефункционалния телефон, който може да съществува ... все пак ако търсиш аксесоар, може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 16, 2006 Author Share Posted June 16, 2006 ... само да те питам - имал ли си "конакт" с 7380? т'ва е най-нефункционалния телефон, който може да съществува ... все пак ако търсиш аксесоар, може Имал съм 7280 Пък и този телефон не ми трябва за функций трябва ми да дрънка и толкова Телефон-а го ползвам само за телефон.За всичко друго си има отделни устройства Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Имал съм 7280 Пък и този телефон не ми трябва за функций трябва ми да дрънка и толкова Телефон-а го ползвам само за телефон.За всичко друго си има отделни устройства е, щом си имал подобен ... ти си знаеш. една колежка беше си го харесала (наистина е интересна тази серия), но след това ми каза, че този модел - 7380, е супер дървен откъм управление. затова и не мисля, че става точно за телефон сори за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 незнам точните модели от серията но в вегата на центъра имаше тоя дългия които е огледален , за цената ще те излъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 18, 2006 Author Share Posted June 18, 2006 незнам точните модели от серията но в вегата на центъра имаше тоя дългия които е огледален , за цената ще те излъжа 7380 има там ама им се развалят scroll-ерите а тези нямат гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 25, 2006 Author Share Posted June 25, 2006 Търси се също така и Моторола L7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.