Jump to content
BulForum.com

Buy:Nokia L`amour

Recommended Posts

Търся някоя от тези модели на Nokia.

Предложения приемам на P.M защото ще отсъствам няколко дни и няма да съм на ICQ и да следя темата.

Да добавя и 7280,че я загубих но това в краен случай ако не намеря някой от горните модели

... само да те питам - имал ли си "конакт" с 7380? :blink:

т'ва е най-нефункционалния телефон, който може да съществува ... все пак ако търсиш аксесоар, може :D

... само да те питам - имал ли си "конакт" с 7380? :blink:

т'ва е най-нефункционалния телефон, който може да съществува ... все пак ако търсиш аксесоар, може :D

Имал съм 7280 :)

Пък и този телефон не ми трябва за функций трябва ми да дрънка и толкова :)

Телефон-а го ползвам само за телефон.За всичко друго си има отделни устройства :)

Имал съм 7280 :)

Пък и този телефон не ми трябва за функций трябва ми да дрънка и толкова :)

Телефон-а го ползвам само за телефон.За всичко друго си има отделни устройства :)

е, щом си имал подобен ... ти си знаеш. една колежка беше си го харесала (наистина е интересна тази серия), но след това ми каза, че този модел - 7380, е супер дървен откъм управление. затова и не мисля, че става точно за телефон ;)

сори за офтопика

незнам точните модели от серията но в вегата на центъра имаше тоя дългия които е огледален , за цената ще те излъжа

незнам точните модели от серията но в вегата на центъра имаше тоя дългия които е огледален , за цената ще те излъжа

7380 има там ама им се развалят scroll-ерите а тези нямат гаранция :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...