Sonic Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 интересувам се - колко ще ми излезне с доставката този меч http://topicool.com/product.php?pid=231 има го и в ebay.com на съшата цена от същата фирма ако може някой които от ebay.com е пазарувал също да си даде мнението ще е чудесно... благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Само съм сигурен, че доставката, ще е по-скъпа от самия меч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonglow Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Само съм сигурен, че доставката, ще е по-скъпа от самия меч. е ако си го купиш от немския ибей и има кой да ти го прати .. може би малко повече от колкото струва самия меч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 е ако си го купиш от немския ибей и има кой да ти го прати .. може би малко повече от колкото струва самия меч Ами преди няколко месеца ми се налагаше да ми изпратят една малка пратка от Мюнхен до Пловдив и с всички фирми като ДХЛ ми казаха между 150-200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 ако се разкараш из магазините в плд ша си намериш абсолютно същия и няма да се занимаваш с доставки и чудесии .. виждал съм но непомня къде търсене му е майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 А ако не намериш по магазините,накарай някой маистор ножар да ти направи същия.Все пак това е едно украшение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 А ако не намериш по магазините,накарай някой маистор ножар да ти направи същия.Все пак това е едно украшение. Да, и това е вариант. Дори съм виждал, че има табела: "Ремонт на оръжия и изработване на ножове" На бул. Хр. Ботев. М-ду Военна болница и Макдоналтс. От страната срещу болницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonglow Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Ами преди няколко месеца ми се налагаше да ми изпратят една малка пратка от Мюнхен до Пловдив и с всички фирми като ДХЛ ми казаха между 150-200лв. ами ще пращаш с Deutsche Post ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.