Jump to content
BulForum.com

Продавам Канон А530

Recommended Posts

Здравейте,

днеска ми подариха Панасоник с 12 оптика за родженият ми ден, и направо се размазах, ама съм си купил Канон А530 преди 2 седмици, и го продавам с чанта за 390 лева, с гаранция от технополис на 11 месеца и 2 седмици за 390 лева, е може лек коментар по цената. Даже го давам със зареждащи се батерии за тези пари, но без зарадяно, щото ползвам на клавиатурата зарядното. Направил съм някъде около 20 снимки с този апарат. :cry Давам го с оригиналните му анджъклами плюс гаранцията, е тя е по именна, ама винаги можете да кажете, че ви е подарък от това лице за рожденният ви ден.

Ето това му е ревюто в

Нова цена, 390 лева без батерийте и без чантичката, и имам грешка, в другата седмица в края прави 1 месец, откакто е закупен.

Технополис

Извинявам се много за офф-а ама доволен ли беше от него и по-конкретно ме интересува дисплея-много ли е лош или все пак става?

Много е добър, перфектен е и има един единствен недостатък, малка оптика. Виж снимка, която съм е правил с него, онзи ден - нямам много снимки, тъй като съм снимал не по-вече от 20 снимки. Дисплеят си му е перфектен даже бих казал, че е по-добър от Панасоника нищо, че е по-малък, има автоматична осветеност и на всякъде се гледа перфектно, но съжаление има само 4 опитчно увеличение.

Какво означава "има малка оптика"?

Ами Панасоника увеличава 12 пъти, а Канона 4 пъти обекта, който снимаш. Е все пак Канона струва 429 лева нов, а Панасоника 760 лева. Но снимките, даже бих казал, че на Канона са по-добри от тези на Панасоника.

Дисплеят си му е перфектен даже бих казал, че е по-добър от Панасоника нищо, че е по-малък...

Но снимките, даже бих казал, че на Канона са по-добри от тези на Панасоника.

:laughing: Бива те в рекламите. Още малко подобни изцепки и май ще трябва да продаваш Панасоника, а не Канона ;).

mod note:

12. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...