Shadow^Dancer Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Трябва ми хубав монитор 17" . Задължително флат. Предимство са снимките. Ами ... това е. Ако се сетя още нещо ще го добавя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Трябва ми хубав монитор 17" . Задължително флат. Предимство са снимките. Ами ... това е. Ако се сетя още нещо ще го добавя. Имам един перфектен почти неизползван Samsung SyncMaster 757NF,с тръба Diamondtron на Мицубиши.Модела е наистина Flat и водеше доста класации между полупрофесионалните монитори.В момента си избирам TFT монитор и в някой от сравненията гледам,че използват същата тръба на Мицубиши.Този Диамандтрон ги размазва всичките със своето цветопредаване и бързодействие.За съжаление не ми достига място и мисля да го продам като си избера TFT.Монитора е пълен комплект има и управление през USB,което върши перфектна работа при настройка.Мисля,че цена от 150лв.е добра. Може да се види тук малко инф. за монитора тук: http://www.adpcom.ru/peref/monit/samsung/samsung9.shtml Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 PR 711FL оБИЕЦ! 120 лв http://nix.ru/autocatalog/ctx/17_0.24_CTX_PR711FL_8543.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Важи и за двамата, година на производство и гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 17" Dell Flat Trinitron P780 - Feb.2001 - Без забележки - 115 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Важи и за двамата, година на производство и гаранция. Прозведен е юли 2002г.,купих го януари 2003г.от Oмакс Треид(беше около 480лв.),гаранцията е от мен(колкото се уговорим,защото съм сигурен в него)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.