Jump to content
BulForum.com

Площад Съединение !


k0cTaHeB

Recommended Posts

Поради желанието ми да се захвана с траял и малкия опит, който имам в този стил се нуждая от компания и нови запознанства... в часност байкари който ходят на Съединение... (ЛЮБО да пишиеш еи)

Дайте да се запознаем... а-у ... едно-друго и да ходим да бръмчим на прощада :)

 

PeaCe & ReSpeCt !! \\//

Link to comment
Share on other sites

да да... и като ида ... къфто съм новак ... ще се чупат да се хилят !!

Тряя да има някой с който да въртя лаф... а-у... да ми казва... "това не така" или ... "за малко да умреш (паднеш/пребиеш)" да става шоу :)

Link to comment
Share on other sites

Ауе пич кво ти пука не мога да разбера. Като се изтърсиш веднъж и голяма работа, и най-добрите падат. Малко по малко ще се запознаеш с пичовете там и ще е яко, ще видиш ;)

Link to comment
Share on other sites

bd1 ........ hmmmmmm какво да ти кажа освен

 

ОМХАХМЬАОМХЬАОМХЬАОМХьахоьАмохЬАМОХЬАОМХЬАОМХЬАМОХЬАМОХЬАОМХЬАОМХЬООМХЬАОМХАЬМОХ

ЬАОМХАОЬМХОЬАОМХЬАОМХЬАОХЬАОМХЬАОЬМАМОХАЬОМХАЬОМХЬМХОЬАмХЬАОМХЬАМХОЬАОМХАЬЬАХОМЬ

А

ОХМЬАОМХЬАОМХАЬМОЬАОМХАЬОМХАЬХОМЬАОМХАЬОМХА

Link to comment
Share on other sites

k0cTaHeB наистина най-добре иди някой ден и са запознай там с пичовете.Там наистина са пичове :D .Аз два три пъти съм ходил с обикновенния байк и си чукаме лафче там с пичовете и става шоу.Веднъж даже ми откраднаха колелото ама благодарение на полицая който са захвана с моя случей и на тфа че бащата познава шефа на 2 РПУ ми го върнаха :D .Не бе неискам да та плаша отивай запознай са с някой и щи обясни :)

Link to comment
Share on other sites

Лубо... bd1 е мноого сложен случай :) хаха той е експерт по падания, натъртвания, чупения, охлузвания... и т.н. и чесно казано само това умее... иначе 2-мата се обучаваме заедно...

аре земи ни понаучи на нещо че 10 пъти вече си блъскам задната капла в ъгъл на бордюр щот не моа да напраа тъпото ОЛИ :) мОАЬХЬАХАЬОХ и кажи кога ходиш на съединение за да се оговорим да идвам с теб :)

Link to comment
Share on other sites

ei bd1 q dai indetifikaciq :) kakvo mojesh ala bala kaf bike karash shtoto i az hodq tam ama chak tozi petuk zimam bmx i pochvam da machkam inache sq karam s na bashtata begacha :punk

az ne hoda be... apuk i na vsi4koto otgore dnes ostanah bez edna ruka i... aide kostanev da obqsni 4e mi e trudno da pi6a s edna ruka :unsure:

Link to comment
Share on other sites

хайде момчета днес 18:30 на съединение се сабираме бикер-ите идвайте и вие няма от какво да се срамувате пак и всеки ден пак от толкова се сабираме .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...