Jump to content
BulForum.com

Тестове по Информатика


Recommended Posts

Спешно ми трябват някакви тестове по ИНФОРМАТИКА за кандидатстване.. Ако някой знае каде има моля да ми даде линк да си изтегля...

 

Благодаря много

Link to comment
Share on other sites

Tук са темите по информатика , давани на изпита в ПУ до сега иначе нямат решения де.... но ако се поинтересуваш от решенията може да се измисли нещо:) Иначе за други примерни теми не се сещам, но това ще ти е достатъчно , за да добиеш представа за какво иде реч.
Link to comment
Share on other sites

Ей перфектно аз някох от тези сам ги решавал, но ми трябваха и отговори... Щот само така да решавам без да вида каде са ми грешките не е много добре :rolleyes: ... ако знаеш каде има такива тестове с отговори или поне на тези да ми дадеш някакви отговори ще стане идеално.. :)

 

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО..

Link to comment
Share on other sites

принципно отговори няма из нета на тези... но трябва да седна и да ги направя тестовете.... да видя за отговорите. иначе за други не се сещам:) те реално въпросите които се дават на теста се изучават първия семестър информатика в ПУ :) мога да ти дам примерните въпроси дето ни бяха за изпита ама са около 300 и няма смисъл да ги четеш и да се занимаваш с глупости... ти си направи задачата и част от теста пък другите неща;) са бял кахър.. утре ще ги погледна че сега е малко късно:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...