afx Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мина ми мерака И продавам 12 инчов басов говорител Boschmann (монтиран в custom-made дървен съндък) както и усилвател macAudio транзисторен 2 по 70 вата (свързан в bridge). Комплекта се продава с бонус - кабели (за захранване и сигнал) + Live демонстрация за сериозни клиенти 150 лева. Цената не се коментира особено много Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Аз съм заинтересован ама ако можеш и да ми кажеш колко са дълги твоите кабели, че моита каруца е комби и да знам дали бонуса ти ще мога да го ползвам . Иначе може и някакви снимки да дадеш.....Сериозен купувач съм така че може да измисбим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Колко ОМА е говорителя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Аз съм заинтересован ама ако можеш и да ми кажеш колко са дълги твоите кабели, че моита каруца е комби и да знам дали бонуса ти ще мога да го ползвам . Иначе може и някакви снимки да дадеш.....Сериозен купувач съм така че може да измисбим нещо Снимки за съжаление нямам тъй като голфа на който е монтирано всичко не е много достъпен преди 17:00. По скоро можем да се разберем нещо да видиш всичко как работи и да го тестваме Колко ОМА е говорителя? Не съм сигурен... по-скоро е 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Имам жив интерес към усилвателя.....даже съм на път да го взема....ако кажете цена...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 мен ме интересува говорителя... модел-цена продавали се само говорителя,ако не заедно с касата каква му е цената и кой е смятал тази каса,колко литра е снимков материал?Не вярвам да е на 8 ома... музика за кола е предимно 4,ако е 8 ома ще свири слабо,а за кола усилвател няма на 8 ома всичко е на 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Значи не мисля че касата е прецизно смятана.. по скоро е направена на слух (тъй като първоначално човека който я сглобяваше я беше направил по-обемна и не бучеше добре та я отряза и сега съм доволен) На практика аз не я включвам в цената тъй като изпълнението не е професионално, но аз лично нямам особени претенции - ако вие държите .. вече е друг въпрос, просто тя идва бонус в крайна сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Къв е модела на говорителъ че ме интересува !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Модела не го знам точно - защото трябва да разглобявам сандъка... така че честно казано ми е по-лесно да направя демонстрация. Тъй като май няма интерес за 2-те едновременно, ето ви цени по отделно: - усилвател + кабели - 100 лв - говорител + бас каса - 60 лв заедно - 150. edit: ето и снимка на усилвателя http://www.autohifi.cz/dforum/pictures/200...-24-04_1628.jpg mac Audio MP-2105 2x70W rms @ 4 ohm 1x220W rms @ 4 ohm Low pass, high pass filters Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 кажи ми някъв телефон да ти званна да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Продадено. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.