Jump to content
BulForum.com

Продавам бас каса и усилвател за автомобил :-)

Recommended Posts

Мина ми мерака ;) И продавам 12 инчов басов говорител Boschmann (монтиран в custom-made дървен съндък) както и усилвател macAudio транзисторен 2 по 70 вата (свързан в bridge).

Комплекта се продава с бонус - кабели (за захранване и сигнал) + Live демонстрация за сериозни клиенти :D

150 лева. Цената не се коментира особено много :bgrin:

Аз съм заинтересован ама ако можеш и да ми кажеш колко са дълги твоите кабели, че моита каруца е комби :) и да знам дали бонуса ти ще мога да го ползвам . Иначе може и някакви снимки да дадеш.....Сериозен купувач съм така че може да измисбим нещо :P :D

Аз съм заинтересован ама ако можеш и да ми кажеш колко са дълги твоите кабели, че моита каруца е комби :) и да знам дали бонуса ти ще мога да го ползвам . Иначе може и някакви снимки да дадеш.....Сериозен купувач съм така че може да измисбим нещо :P :D

Снимки за съжаление нямам тъй като голфа на който е монтирано всичко не е много достъпен преди 17:00. По скоро можем да се разберем нещо да видиш всичко как работи и да го тестваме :devil

Колко ОМА е говорителя?

Не съм сигурен... по-скоро е 8

мен ме интересува говорителя... модел-цена

продавали се само говорителя,ако не заедно с касата каква му е цената и кой е смятал тази каса,колко литра е снимков материал?Не вярвам да е на 8 ома... музика за кола е предимно 4,ако е 8 ома ще свири слабо,а за кола усилвател няма на 8 ома всичко е на 4.

Значи не мисля че касата е прецизно смятана.. по скоро е направена на слух (тъй като първоначално човека който я сглобяваше я беше направил по-обемна и не бучеше добре та я отряза и сега съм доволен) На практика аз не я включвам в цената тъй като изпълнението не е професионално, но аз лично нямам особени претенции - ако вие държите .. вече е друг въпрос, просто тя идва бонус в крайна сметка :)

Модела не го знам точно - защото трябва да разглобявам сандъка... така че честно казано ми е по-лесно да направя демонстрация.

Тъй като май няма интерес за 2-те едновременно, ето ви цени по отделно:

- усилвател + кабели - 100 лв

- говорител + бас каса - 60 лв

заедно - 150.

edit: ето и снимка на усилвателя

http://www.autohifi.cz/dforum/pictures/200...-24-04_1628.jpg

mac Audio MP-2105

2x70W rms @ 4 ohm

1x220W rms @ 4 ohm

Low pass, high pass filters

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...