Jump to content
BulForum.com

Търся работа за вкъщи


Recommended Posts

  • 1 month later...

Със сигурност това "сайтче" носи реферали на създатиля си, който уж събира на него "честни и проверени" програми за печелене на пари... нещо обаче не е достатъчно честен да признае, че всяко регистриране в която и да е от тях през неговите линкове всъщност носи пари на него. Не е и достатъчно честен, за да признае, че пари от тия програми се правят, но не като четеш имейли, а като заблуждаваш други шаранчета да се регистрират през теб... Толкова за "честното и почтеното"...

 

Поредното капанче за лапнишаранчета... Честито на налапалите...

Link to comment
Share on other sites

овърмен е прав, ако се регистрирате в подобни сайтове гледайте има едно поле рефералс, там триите ако има някакво име и тогава се регистрирайте. няма някой да прави пари на мой гръб :angry:

Link to comment
Share on other sites

Това пробвал ли си го и ако да колко пари си изкарал?

Пробвал съм го ... и съм взимал пари само 1 път :)

нз. колко точно но мисля - около 20$ ...

 

Тва за ... "шаранчетата" си е така ... освен ако не си по внимателен ! Т.е. както казаха вече ... трябва да попълниш абсолютно всичко сам ( става въпрос за рефистрацията ) защото винаги има 1 поле в което пише ... акаунта на човека ч/з който си разбрал за дадената програма ;)

 

Работил съм най-много 2/3 седмици сериозно - т.е. около 3 часа на ден като се бях регистрирал в 2 програми с праг за плащане 100$ + 1х10$ + 2х20$ + 1х50$ (минималната сума която трябва да събереш за да ти преведът пари ...)

 

И един съвет ... ако мислите да се захващате с това трябва да сте наистина сериозни ... , защото иначе е само губене на време ...

 

2 седмици бях на море .... като се върнах и си проверих пощата имах около 1500 писма ( ДА хиляда и петстотин - няма грешка ) :)

 

Успех на начинаещите ;) ! Всичко нужно е описано на сайта който съм посочил по-горе :) !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...