Clades Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Моля някой админ да затвори темата, отказах се да продавам. Съжелявам за flood-a, ако искате ми сложете warn, заслужено ще е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Купувам всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 15$ за 5200 и купувам 5600 ако всичко му е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Купувам всичко! Колко даваш за последните 2 видео карти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Ти ще кажеш. Прати ми на ЛС ориентировъчни цени. Иначе както каза колко сърце дава Извинявам се много за поредният пост,но 5 мин. след като съм писал че купувам всичко ти ми обявяваш ТЪРГ! Нали офертата е за това което си обявил. Просто доста некоректно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Ти ще кажеш.Прати ми на ЛС ориентировъчни цени. Иначе както каза колко сърце дава Извинявам се много за поредният пост,но 5 мин. след като съм писал че купувам всичко ти ми обявяваш ТЪРГ! Нали офертата е за това което си обявил. Просто доста некоректно! Ами получих 4 ЛС-я и двама човека пишат купувам. Каква да направя? Естествено е, че ще видя дали мога да взема повече за нея, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Не не е естествено. Писал съм ти че купувам всичко,което означава това. Другото е абсолютна ЦИГАНИЯ. Ако искаше повече се обявява ТЪРГ. Ти след малко ще кажеш че и за другото ти дават повече.После и за другото. И какво според теб трябва да правим........ Ако това според теб е Коректно или Естествено,защо губиш времето на хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 To taka e v bg kato s party primite imat interes horata ima tarsene i nashte pe4albari jadni za pari naduvat cenite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Извинявам се за поредният си ПОСТ,но току що получих това ЛС от юзера: Продавам ти всичко освен FX5600. Явно за нея нешо не можем да се разберем. За RIVA-та и за GeForce двойката даваш ли по 15-20 лева? Мисля,че няма какво да говоря. Човека си е решил да се ЦИГАНИ! А Уважеми Clades,не ти прилича на над 800-те поста да се правиш,че не разбираш. Ще изкараш 10лв повече.Няма спор. Но това не говори хич добре за теб. А предлагам да взема всичко заради общата цена която е добра. Като махнем ВКартата(тази същата) ще минеш пак на ТЪРГ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Ем като не искате не купувайте. Това не е единственото място където мога да продам шибания hardware. Моля някой админ да затвори темата, ще продам нещата по друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Да,става! Но аз ще помоля да оставят ТЕМА-та отворена. И нека се отнесът подобаващо! Не е проблема,че ще ги продадеш. Проблема е Колко много човек ОЛЕКВА за десетина лева. А това ще го видят доста юзери. Както и да е! Ако името ти струва 10лв,да си жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 Ами не ми пука какво мислиш. Получих едно Лично съобщение 15 минути преди да кажеш, че купуваш всичко в което @bakara, заяви че купува въпросната видеокарта и това показва, че не си първият който я иска и че ако съм толкова коректен трябва да я продам не него както може би и ще направя. Message Title Sender Date Re:GeForce FX 5600 128 MB bakara [ Add to Buddies ] Today, 22:56 GeForce FX 5600 128 MB bakara [ Add to Buddies ] Today, 22:18 Ето съобщенията от bakara, както забелязваш първото е 22 минути преди пвоят пост, така че уважаеми nonsan заяждаш се за глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Нищо лично. Но това трябваше да напишеш. А не ПУСКАМ я на ТЪРГ! УСПЕХ! Че много се разсмърдя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Търгаша nonsan пак пикае газ, че не му стана мазната далавера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.