Jump to content
BulForum.com

Поръчка на тарантули

Recommended Posts

Ето така изглеждат възрастните:

gal-B.vagans.jpg

естествено тези са още малки и няма да са така оцветени.

Цената е 6.20 лв. Паяците са на 2-3 кожи.

П.П. Ако имате въпроси относно отглеждането на паяците ТОВА!!! е мястото. Тази тема е само за продажба.

@Aquila какво хапват тези паяци ? колко големи стават ?

Горе-долу толкова големи стават

tmbBrachypelma%20vagans.jpg

женските стават около 15-16 см размах на краката.

Хапват щурци, които заедно с останалите паяколюбци поръчваме и излизат доста евтино.

Хайде 5 паяка (+ 1 под въпрос) са поръчани, остават още 5 за да изпълня поръчката.

dobre de tova bez dostavkata ni6to ne mi govoro ako ti gi nosqt ot drugiq krai na sveta 6te struvat kratno puti pove4e s neq oto4ni
Хехе тези паяци отдавна се развъждат в България, паяк от другия край на света няма да струва 6 лева. Превоза излиза около 50 ст. на паяк и 30ст. за превода на парите.

Паяците идват от София.

кво им готвиш за вечеря ?

Ето ти темата за тарантули, без офтопици ако обичате, само по темата. А и по-горе съм писал с какво се хранят.

От мен една поръчка(непотвърдена за сега),но ако ми кажеш евентуално къде ти е магазина,да дойда и да приказвам с някой на място.

Добре станаха 7, още малко и ги поръчвам. Имайте предвид, че на дребно са минимум 10 лв.

От мен една поръчка(непотвърдена за сега),но ако ми кажеш евентуално къде ти е магазина,да дойда и да приказвам с някой на място.
1 за мен отново под въпрос (50-50)

Така и двамата ще ви броя, но най-късно в събота до обед трябва да знам със сигурност.

Пари предварително невзимам и да не се окажа после с пет броя ;) за лична употреба.

6 сигурни 2 под въпрос

Пичове пишете ме и мен за една такава гадинка :) 100% я зимам само някой да ми разясни как се гледат тия животинки че си нямам и представа и основно в какво се гледат че имам един аквариум и не знам дали ще ми свърши работа

Пичове пишете ме и мен за една такава гадинка :) 100% я зимам само някой да ми разясни как се гледат тия животинки че си нямам и представа и основно в какво се гледат че имам един аквариум и не знам дали ще ми свърши работа
Тук всичко обясних.

Благодаря на всички минималната бройка от 10 паяка е покрита, ще ги поръчам в събота, дотогава ако има още желаещи да заповядат, тарантули има.

Gaden - 1

danio - 1

asd - 1?

Sothbiss - 1

Георги - 2

itilien - 1

Аз - 3 :)

funakoshi - 1

шефе казвай кога пристигат да ги взимаме и да ти носим парички :)
Ще пиша тук кога пристигат, но както казах ще ги поръчам в събота, защото чакам да се включат още няколко човека, с които немога да се свържа в момента. Най-вероятно в неделя ще дойдат.

Още останаха ли или всичко е поръчано(само питам)

Има колкото искаш, просто минималният брой за поръчката е покрит. Утре ги поръчвам и най-вероятно и утре ще дойдат.

ОФФФ И аз искам да си поръчам , но за съжаление нямам приготвено нищо . Трябва да си оборудвам един терариум и ако по нататъка пак поръчате ще ви се обаждам :D

Вече си представям как никой няма да ми подрежда дисковете по бюрото :devil

ОФФФ И аз искам да си поръчам , но за съжаление нямам приготвено нищо . Трябва да си оборудвам един терариум и ако по нататъка пак поръчате ще ви се обаждам :D

Вече си представям как никой няма да ми подрежда дисковете по бюрото :devil

Както писах в първия пост, паяците са съвсем малки и терариум ще им е нужен чак към края на годината ;)

Ами проблема с храната....съвсем нямам малки щурци.А доколкото знам малките паячета не са толкова издържливи на глад като големите.....то моя хайван колкото глад е видял..... :devil

Ами проблема с храната....съвсем нямам малки щурци.

Нищо няма да му стане ако неяде до следващата поръчка. С един пиятел сега развъъждаме и ще гледам поне за новобранците да донеса щурци, ако имаме повече ще взема за всички.

казвай братле кога пристигат гадинките че вече сичко съм наредил само чакам паячето пък като се видим да поразясниш някои неща които не са ми ясни :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...