Aquila Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Ето така изглеждат възрастните: естествено тези са още малки и няма да са така оцветени. Цената е 6.20 лв. Паяците са на 2-3 кожи. П.П. Ако имате въпроси относно отглеждането на паяците ТОВА!!! е мястото. Тази тема е само за продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 @Aquila какво хапват тези паяци ? колко големи стават ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 @Aquila какво хапват тези паяци ? колко големи стават ? Горе-долу толкова големи стават женските стават около 15-16 см размах на краката. Хапват щурци, които заедно с останалите паяколюбци поръчваме и излизат доста евтино. Хайде 5 паяка (+ 1 под въпрос) са поръчани, остават още 5 за да изпълня поръчката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 dobre de tova bez dostavkata ni6to ne mi govoro ako ti gi nosqt ot drugiq krai na sveta 6te struvat kratno puti pove4e s neq oto4ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 dobre de tova bez dostavkata ni6to ne mi govoro ako ti gi nosqt ot drugiq krai na sveta 6te struvat kratno puti pove4e s neq oto4ni Хехе тези паяци отдавна се развъждат в България, паяк от другия край на света няма да струва 6 лева. Превоза излиза около 50 ст. на паяк и 30ст. за превода на парите. Паяците идват от София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 кво им готвиш за вечеря ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 10, 2006 Author Share Posted May 10, 2006 кво им готвиш за вечеря ? Ето ти темата за тарантули, без офтопици ако обичате, само по темата. А и по-горе съм писал с какво се хранят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popa_91 Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 A hapqt li tiq zvercheta Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 От мен една поръчка(непотвърдена за сега),но ако ми кажеш евентуално къде ти е магазина,да дойда и да приказвам с някой на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Aquila пиши ме и мен за 1бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Добре станаха 7, още малко и ги поръчвам. Имайте предвид, че на дребно са минимум 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 1 за мен отново под въпрос (50-50).Утре ще потвърдя. EDIT: Потвърждавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 От мен една поръчка(непотвърдена за сега),но ако ми кажеш евентуално къде ти е магазина,да дойда и да приказвам с някой на място. 1 за мен отново под въпрос (50-50) Така и двамата ще ви броя, но най-късно в събота до обед трябва да знам със сигурност. Пари предварително невзимам и да не се окажа после с пет броя за лична употреба. 6 сигурни 2 под въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Пичове пишете ме и мен за една такава гадинка 100% я зимам само някой да ми разясни как се гледат тия животинки че си нямам и представа и основно в какво се гледат че имам един аквариум и не знам дали ще ми свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Пичове пишете ме и мен за една такава гадинка 100% я зимам само някой да ми разясни как се гледат тия животинки че си нямам и представа и основно в какво се гледат че имам един аквариум и не знам дали ще ми свърши работа Тук всичко обясних. Благодаря на всички минималната бройка от 10 паяка е покрита, ще ги поръчам в събота, дотогава ако има още желаещи да заповядат, тарантули има. Gaden - 1 danio - 1 asd - 1? Sothbiss - 1 Георги - 2 itilien - 1 Аз - 3 funakoshi - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 шефе казвай кога пристигат да ги взимаме и да ти носим парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 шефе казвай кога пристигат да ги взимаме и да ти носим парички Ще пиша тук кога пристигат, но както казах ще ги поръчам в събота, защото чакам да се включат още няколко човека, с които немога да се свържа в момента. Най-вероятно в неделя ще дойдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 И аз поръчвам 1 със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Още останаха ли или всичко е поръчано(само питам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 Още останаха ли или всичко е поръчано(само питам) Има колкото искаш, просто минималният брой за поръчката е покрит. Утре ги поръчвам и най-вероятно и утре ще дойдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 ОФФФ И аз искам да си поръчам , но за съжаление нямам приготвено нищо . Трябва да си оборудвам един терариум и ако по нататъка пак поръчате ще ви се обаждам Вече си представям как никой няма да ми подрежда дисковете по бюрото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 ОФФФ И аз искам да си поръчам , но за съжаление нямам приготвено нищо . Трябва да си оборудвам един терариум и ако по нататъка пак поръчате ще ви се обаждам Вече си представям как никой няма да ми подрежда дисковете по бюрото Както писах в първия пост, паяците са съвсем малки и терариум ще им е нужен чак към края на годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Ами проблема с храната....съвсем нямам малки щурци.А доколкото знам малките паячета не са толкова издържливи на глад като големите.....то моя хайван колкото глад е видял..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 Ами проблема с храната....съвсем нямам малки щурци. Нищо няма да му стане ако неяде до следващата поръчка. С един пиятел сега развъъждаме и ще гледам поне за новобранците да донеса щурци, ако имаме повече ще взема за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 казвай братле кога пристигат гадинките че вече сичко съм наредил само чакам паячето пък като се видим да поразясниш някои неща които не са ми ясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.