Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп Dell Inspiron E1505

Recommended Posts

Лаптопът е нов, внесен е преди няколко дни от щатите, а там е ползван 1 седмица.

Поръчах си го от щатите за мен, но така се получи, че ми дадоха служебен и вече

не ми е толкова необходим.

10251.jpg

Лаптопът е с новия процесор на Intel - Intel Core с 2 мб кеш памет,

който използва нова технология за по-добра производителност и по-дълъг живот на батерията.

10245.jpg

10235.jpg

10237.jpg

До колкото съм разглеждал магазините в България, този модел процесор и лаптоп все още не

се предлага. Има само разни евтини и бавни лаптопи с процесори Celeron. До скоро имах

Acer Travel Mate със процесор Celeron на 1.5 Ghz и уверено мога да кажа, че разликата е

огромна спрямо този Dell Inspiron.

Прилагам и резултатите от тестовете на процесора направени със специализиран софтуер Sandra.

CPUtest.jpg

Освен това лаптопа е с широкоекранен дисплей 15.4 инча и по-висока от стандартната разделителна способност

Има ОРИГИНАЛЕН софтуер включващ Windows XP professional Media Edition, антивирусна програма - Mcaffee, и

Word Perfect Office.

Освен страхотния дизайн, друго нещо, което си струва да се отбележи е, че е много тих. Направо безшумен,

вентилатора се включва изключително рядко, и дори когато се включва е тих, защото работи с

три различни скорости, в зависимост от необходимостта за охлаждане.

Дългия живот на батерията е също приятна изненада за мен, защото издържа повече от три часа, което е

много за сравнение със стария ми лаптоп.

Отдолу съм написал най-важните характеристики. За повече информация или тестове пишете ми тук или

ми се обадете на 0899922208 - Станислав.

Intel® CoreTM Solo Processor T1300

(1.66GHz/667MHz FSB/2MB Cache)

15.4" Widescreen Display WXGA (1280 x 800)

512MB of shared1 DDR2 SDRAM standard, upgradable to 2GB of shared1 DDR2 Dual Channel2 SDRAM

Integrated Intel® Media Accelerator 950 Graphics

Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005

HARD DISK 40GB ATA 100 5400 ob

6-cell (53 WHr) "Smart" Lithium Ion battery:

I/O Ports

IEEE 1394

4-USB 2.0 (Universal Serial Bus) compliant 4-pin connectors

Flash Memory Slot - Secure Digital (SD) and SD/IO compliant 5-in-1 Combo Card connector - reads MS, MS Pro, SD/SDIO, MMC, xD CD type I/II, & IBM Microdrive through ExpressCard adapter

Video: 15-pin monitor connector

S-Video: 7-pin mini-DIN connector

Audio jacks: Stereo headphones/speakers mini-connector (same as line-out), microphone mini-connector

Integrated v.92 56K capable1 modem

Integrated 10/100 Ethernet

Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless

Height: 1.44" (36 mm)

Width: 14" (356 mm)

Depth: 10.45" (265.5 mm)

Weight: Weight:Starting at 2.8kg (6.18lbs) (WSXGA+ display, 6-cell battery, DVD combo drive)

ЦЕНА: $1100

Сега е момента да се възползвайте се от евтиния долар

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...