Qsilver Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Лаптопът е нов, внесен е преди няколко дни от щатите, а там е ползван 1 седмица. Поръчах си го от щатите за мен, но така се получи, че ми дадоха служебен и вече не ми е толкова необходим. Лаптопът е с новия процесор на Intel - Intel Core с 2 мб кеш памет, който използва нова технология за по-добра производителност и по-дълъг живот на батерията. До колкото съм разглеждал магазините в България, този модел процесор и лаптоп все още не се предлага. Има само разни евтини и бавни лаптопи с процесори Celeron. До скоро имах Acer Travel Mate със процесор Celeron на 1.5 Ghz и уверено мога да кажа, че разликата е огромна спрямо този Dell Inspiron. Прилагам и резултатите от тестовете на процесора направени със специализиран софтуер Sandra. Освен това лаптопа е с широкоекранен дисплей 15.4 инча и по-висока от стандартната разделителна способност Има ОРИГИНАЛЕН софтуер включващ Windows XP professional Media Edition, антивирусна програма - Mcaffee, и Word Perfect Office. Освен страхотния дизайн, друго нещо, което си струва да се отбележи е, че е много тих. Направо безшумен, вентилатора се включва изключително рядко, и дори когато се включва е тих, защото работи с три различни скорости, в зависимост от необходимостта за охлаждане. Дългия живот на батерията е също приятна изненада за мен, защото издържа повече от три часа, което е много за сравнение със стария ми лаптоп. Отдолу съм написал най-важните характеристики. За повече информация или тестове пишете ми тук или ми се обадете на 0899922208 - Станислав. Intel® CoreTM Solo Processor T1300 (1.66GHz/667MHz FSB/2MB Cache) 15.4" Widescreen Display WXGA (1280 x 800) 512MB of shared1 DDR2 SDRAM standard, upgradable to 2GB of shared1 DDR2 Dual Channel2 SDRAM Integrated Intel® Media Accelerator 950 Graphics Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 HARD DISK 40GB ATA 100 5400 ob 6-cell (53 WHr) "Smart" Lithium Ion battery: I/O Ports IEEE 1394 4-USB 2.0 (Universal Serial Bus) compliant 4-pin connectors Flash Memory Slot - Secure Digital (SD) and SD/IO compliant 5-in-1 Combo Card connector - reads MS, MS Pro, SD/SDIO, MMC, xD CD type I/II, & IBM Microdrive through ExpressCard adapter Video: 15-pin monitor connector S-Video: 7-pin mini-DIN connector Audio jacks: Stereo headphones/speakers mini-connector (same as line-out), microphone mini-connector Integrated v.92 56K capable1 modem Integrated 10/100 Ethernet Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless Height: 1.44" (36 mm) Width: 14" (356 mm) Depth: 10.45" (265.5 mm) Weight: Weight:Starting at 2.8kg (6.18lbs) (WSXGA+ display, 6-cell battery, DVD combo drive) ЦЕНА: $1100 Сега е момента да се възползвайте се от евтиния долар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.