Jump to content
BulForum.com

Джирото почна


zoo

Джиро-победител  

13 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Дайте тук да коментираме състезанието.

Отдавам предимство на Саволдели,вече го няма Ланс и Дискавъри няма за какво да си пазят силите.Улрих току-що излезе от неприятна контузия и няма много състезателни километри,така че ще кара за да влезе във форма,това пък може да се окаже и сериозен коз,защото останалите няма да знаят какво да очакват от Кайзера.Басо е много зле на часовиците и ако на баирите не вземе преднина,няма да успее.Плюс това ще се пази от шпионите на съперниците за Тура.

Геролщайнер пак са извадили невероятен състезател-Шумахер..почна доста обещаващо,да видим как ще завърши.

Link to comment
Share on other sites

"MTB" = MOUNTAIN BIKING, MOUNTAN BIKE

 

Поне да беше го написал правилно... :D

Принципите на колоезденето едва ли се различават за Road cycling и МТВ

 

Какво е общото между двете дисциплини-да речем един Михаел Расмусен-световен шампион MTB,в момента се състезава за Рабобанк и то изключително успешно.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Басо ги смачка....Ще видим на тура...Но Саволдели цяло състезание караше сам , нямаше отбор зад себе си , както мин год на Тура сички караха за Ланс.

От цялото Джиро най ми хареса момента , когато един май немец от ЦСЦ в последните метри на 1 етап,бяха де откъснали първо 5-6 после само 2-ма и той не беше взимал почти смени и остави другия без спринт да спечели етапа

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...