mita6ki Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Трябва да правя доклад по биология и ми трябва всичко възможно за ендопаразитите.Потърсих в гоогала ама нямаше нищо.Моля ви помогнете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Трябва да правя доклад по биология и ми трябва всичко възможно за ендопаразитите.Потърсих в гоогала ама нямаше нищо.Моля ви помогнете ми Не знам какво си правил в "гоогала", ама очевидно не е било като хората. Напиши "endoparasites" и се появяват 130'000 резултата. Ако на това му викаш нищо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Не знам какво си правил в "гоогала", ама очевидно не е било като хората. Напиши "endoparasites" и се появяват 130'000 резултата. Ако на това му викаш нищо.... А може би пък му трябват на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted April 29, 2006 Author Share Posted April 29, 2006 А може би пък му трябват на български Mного ясно че ми трябват на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Mного ясно че ми трябват на български Отиваш до централна поща и за няколко левчета си купуваш стари книги. Със сигурност съм виждал няколко, но дали в момента ги имат незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Mного ясно че ми трябват на български гуугъл има и преводач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.