Jump to content
BulForum.com

Продавам, немски усилвател - съпало за кола 500W

Recommended Posts

Продавам немско дву канално стъпало-усилвател за кола 500W, 2x250W ... има възможност да работи и на бридж тоест като 1 канал за бас каса като мощноста му става двойна... има и филтар за ниски и суб ниски ,...тоест става идеално за баск каса която няма филтри а само говорител, както и за бас каса която си има филтър,....това е

цена 90лв.

за контакти тук или на ПМ

или на поща [email protected]

Това стъпало марка и модел няма ли си?! :blink:

Дай малко повече инфо за него и ако имаш постни малко снимки ;)

Ами инфо съм дал напълно достатачно,посочил съм всички опции които има този усилвател, марката е Car Technic, тя е немска, има го по немските сайтове, аз лично съм го виждал там....

ето и снимки които току що му направих:

p10109762ly.jpg

p10109714wm.jpg

p10109723cl.jpg

Несмятам че си дал много инфо по отношение на ампа и за тези ватове който си написъл, предвид предпазителя от 20А, ама както и да е то си е за теб. Търся си нещо по-мощно, този амп какво е хранил?

Несмятам че си дал много инфо по отношение на ампа и за тези ватове който си написъл, предвид предпазителя от 20А, ама както и да е то си е за теб. Търся си нещо по-мощно, този амп какво е хранил?

Инфото е достатачно, какво очакваш електронна схема на усилвателя ли ? написал сам каквото си пише на него и възможностите му , затова моля не расъждавай в темата ми ,.. и какото ти трябва на теб също си го запази ,... не е нужно да флудваш темата ,.. има ПМ-ми за такива мнения.... и такъв търговец като тебе би трябвало да го знае !

Това стъпало марка и модел няма ли се?! :blink:

Дай малко повече инфо за него и ако имаш постнималко снимки ;)

ЕТО ТОЧНО СЪМ ТИ ОТГОВОРИЛ, МАРКА ... СПЕЦИФИКАЦИИ ПО-НАГОРЕ ИМА .... И СНИМКИ >>>

АКО ИМАШ НЕЩО СЕРИОЗНО ,.. ПИТАЙ ... А НЕ ЩУРОТИИ КАКВО ТИ ТРЯБВА И КАКВО НЕ .... И ЧЕ НЕ СЪМ ТИ ОТГОВОРИЛ ....

Смятам че това което те питах, би го интересувало всеки потенциален купувач и за това те питах тук в темата. Имах сериозен интерес към него, но не ми харесва отношението ти, така че аз се отказвам, и ти пожелавам успех в продажбата.

Смятам че това което те питах, би го интересувало всеки потенциален купувач и за това те питах тук в темата. Имах сериозен интерес към него, но не ми харесва отношението ти, така че аз се отказвам, и ти пожелавам успех в продажбата.

Спокойно ! не се притеснявай, всички знаем колко е траен твоя интерес ,.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...