Eagle Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Търся речник,не разговорник Би ми свършил работа и някакъв учебник за начално ниво. Ако пък някой има и пълен Българско-Испански речник на CD също няма да откажа,защото в един известен сайт намирам речник, които не е пълен и е с голямина 3,2Мб. Който има някой от посочените артикули, нека предлага тук или на ПМ. Очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 имам такъв речник казва се CLAVE ако те вълнува може да се разберем да ти ги презапиша . а да на един диск е 162 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Благодаря,много на koliozepenizata за отзивчивоста,но речника" CLAVE" се оказа Испански тълковен речник,а на мен ми трябва Българско-Испански така,че все още търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 re4nika mi e 4isto nov za tova ne znam dali 6te ti go prodam za6toto vse pak sam si platil dovolno za taq tuhla a ne sam q izpolzval o6te no u4ebnci moje a za kompiutur imam gaberof dictionari tezi u4ebnici nqmam predstava kolko 6te struvat sega no pi6i kakvi pari si prigotvil i moje da s erazberem ne6to po dobr epi6i na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Хмммм тука в библиотеката си намерих един малък Испанско-Български речник : ~ 14500 думи ~ 2500 словосъчетания ~ кратки и ясни граматични правила Ако още някой се интересува... Още на ПМ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 Хмммм тука в библиотеката си намерих един малък Испанско-Български речник : Закупен Търся, само речник или самоучител на CD. Нещо от рода на" Gaberoff Koral Spanish Dictionary " версия 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Закупен Търся, само речник или самоучител на CD. Нещо от рода на" Gaberoff Koral Spanish Dictionary " версия 2 Виж тва линкче http://www.eurodict.koralsoft.com/ само си съкваш да е испански и си супер .... аз използвам него и той за мен е най-добрия ..... всички думи дет съм ги търсил ги има Онлине речник е , което е един малък недостатък секи път да пускаш ехплорар , но наистина е добър , доколкото брзплатните речничета на същата фирма от сайте не струват бачкат ама немат толкова думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.