Shadow^Dancer Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Продавам си две от паметите, а именно два поредни броя V-Data 256MB DDR400. Не са кит но са поредни и работят много добре в dual channel. Паметите са едностранни, 8 чипови. Паметите са идеални за използване на сървъри. Много са надеждни. Лично съм ги тествал по стандартите на QC дали ще издържат 72 часа на пълно натоварване. Минаха теста в dual channel без никакъв проблем. Всеки който се занимава със тестове на памети знае че доста от дори чисто ново закупените памети често се дънат след 30-тия час на теста. Причината за продажбата е че нямам достатъчно слотове на дъното. Цена: 65лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 хайде идват празници, няма да сме толкова материални Нова цена: 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Кажи кога са купени,и ако може маркировката на чиповете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 купувани са преди доста време. вече даже не помня кога . само почти година са в мен, като аз съм ги взимал на старо. в предишния им собственик не знам колко време са стояли. може би са купувани преди година и половина, а може би и повече. маркировка ще кача довечера че сега няма как да си отскубна паметите on-the-fly пък не мога да загася машината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted April 23, 2006 Author Share Posted April 23, 2006 Съжалявам за забавянето но покрай празниците имам и рожден ден и малко не ми остана време да сваля паметите. Христос Воскресе за всички които четат темата, а и не само за тях. Маркировката на чиповете е: Vdata VDD8608A8A-5C Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 ako ne si gi prodal ti predlagam 50 lv za dvete ako imash interes pishi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_pld Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 кажи някакъв телефон за контакти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 ммм телефон за контакти викаш ... хмм ако искаш може да ти дам телефон за щепсели, конзоли и бойлерни табла явно личния ми телефон който ти дадох не ти е харесал. паметите още се продават като ме интересува и бартер за 250gb sata hdd с доплащане от моя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaky Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Iskam da zakupq ednata predlagam ti 25 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 продавам ги само в комплект понеже искам да си взимам по-големи а нямам толкова много слотове. Нова цена: 55лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.