Jump to content
BulForum.com

Продавам 2х256MB DDR400 V-Data


Recommended Posts

Продавам си две от паметите, а именно два поредни броя V-Data 256MB DDR400. Не са кит но са поредни и работят много добре в dual channel. Паметите са едностранни, 8 чипови. Паметите са идеални за използване на сървъри. Много са надеждни. Лично съм ги тествал по стандартите на QC дали ще издържат 72 часа на пълно натоварване. Минаха теста в dual channel без никакъв проблем. Всеки който се занимава със тестове на памети знае че доста от дори чисто ново закупените памети често се дънат след 30-тия час на теста. Причината за продажбата е че нямам достатъчно слотове на дъното.

 

Цена: 65лв

Link to comment
Share on other sites

купувани са преди доста време. вече даже не помня кога :). само почти година са в мен, като аз съм ги взимал на старо. в предишния им собственик не знам колко време са стояли. може би са купувани преди година и половина, а може би и повече. маркировка ще кача довечера че сега няма как да си отскубна паметите on-the-fly :D пък не мога да загася машината.

Link to comment
Share on other sites

Съжалявам за забавянето но покрай празниците имам и рожден ден и :punk малко не ми остана време да сваля паметите.

 

Христос Воскресе :) за всички които четат темата, а и не само за тях.

 

Маркировката на чиповете е:

 

Vdata

VDD8608A8A-5C

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

ммм :) телефон за контакти викаш ... хмм ако искаш може да ти дам телефон за щепсели, конзоли и бойлерни табла :laughing: явно личния ми телефон който ти дадох не ти е харесал.

паметите още се продават като ме интересува и бартер за 250gb sata hdd с доплащане от моя страна.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...