UrandoM Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 mp3 плйър NEO 128 МB цвят черен + колонка TDK синя.Закупил сам си отделно mp3-иката и колоната не е от промоцията на м-тел!И двете работят повече от перфектно цена за двете 35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 mp3 плйър NEO 128 МB цвят черен + колонка TDK синя.Закупил сам си отделно mp3-иката и колоната не е от промоцията на м-тел!И двете работят повече от перфектно цена за двете 35 лв. Малко е съмнително щото баш черен с колонките кадето е в пакета все пак щом казваш просто лично мнение. Извиняваи за офф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrandoM Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 Малко е съмнително щото баш черен с колонките кадето е в пакета все пак щом казваш просто лично мнение.Извиняваи за офф. Хам това да ти кажа чесно не ме интересъва и няма да ти казвам през каде ми е .Признавам си само колонката си е взех от един пич който си е зел от промоцията на м-тел само колонката.Нека да пишат само хора с интерес не Flooders снимки за интересуващите се!! плeйър колонка колонка2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 interesuva me samo kolonkata kvi kinti i iska6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoTotev Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 A men puk samo mp3-to ta ako kaje6 kolko mu iska6 i na nego i dali stava vypros za TOVA koeto dokolkoto razbiram novo e 29lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.