DragonX Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Ами това е какво друго да кажа 5х оптика и 4х дигитално увеличение... 4 мегапиксела. В перфектно състояние върви с 512 мб ммц-карта. Цена 350лв.! Възможен е съвсем лек коментар по цената! Повече информация за апарата на този сайт За допълнителна информация на ПМ. Мога да постна и снимки правени с апарата на ваши е-мейли. Изпратени пак на ПМ, а не в темата за да не се спами излишно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_hristov Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 имам предложение за теб,и ако те интересува ще останеш доволен, предлагам ти бартер за Pocket PC YAKUMO300 GPS. Не го ползвам и мога да го дам на бартер,а имам нужда от фотоапарат. Така че ако има интерес от твоя страна пиши или се обади 0888 007 925 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 имам предложение за теб,и ако те интересува ще останеш доволен,предлагам ти бартер за Pocket PC YAKUMO300 GPS. Не го ползвам и мога да го дам на бартер,а имам нужда от фотоапарат. Така че ако има интерес от твоя страна пиши или се обади 0888 007 925 Не съм заинтересован чесно казано Нова цена: 245лв. без картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Нова цена: 240лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 на тази цена ще го дадеш ли с картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 на тази цена ще го дадеш ли с картата за картата още 50лв. и може да говорим пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 12, 2006 Author Share Posted May 12, 2006 Хайде къде отиде интересът към хубавите апарати??? Ето и снимка тук правена с апарата на кофти светлина и пак си вади супер снимка, ако искате още снимки пишете на ПМ. Апарата е страхотен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_hristov Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 имам предложение за теб,и ако те интересува ще останеш доволен, предлагам ти бартер за Pocket PC YAKUMO300 GPS. Не го ползвам и мога да го дам на бартер,а имам нужда от фотоапарат. Така че ако има интерес от твоя страна пиши или се обади 0888 007 925 ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ МОЯ СТРАНА ВСЕ ОЩЕ Е В СИЛА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 29, 2006 Author Share Posted May 29, 2006 И мен все още не ме интересува Нова цена: 230лв. Никой ли не иска чудесен фотоапарат за лятото? mod. edit: мин 10 лева намаление! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.