petyr hvorev Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Здравеите заменям моторола ц650 + мп3 плаъер 128 мб памет фм радио и дектофон за някъв мобилен апарат.Това е което имам да казвам аз сега вие сте на ход. LifeFeel: Моля, опитай по-точни заглавия (редактирах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Здравеите заменям моторола ц650 + мп3 плаъер 128 мб памет фм радио и дектофон за някъв мобилен апарат.Това е което имам да казвам аз сега вие сте на ход. LifeFeel: Моля, опитай по-точни заглавия (редактирах) Nekfi snim4ici moje6 li da ka4i6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoTotev Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 MP3-to prodava6 li go otdelno i ako da na kakva cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 Здравеите заменям моторола ц650 + мп3 плаъер 128 мб памет фм радио и дектофон за някъв мобилен апарат.Това е което имам да казвам аз сега вие сте на ход. LifeFeel: Моля, опитай по-точни заглавия (редактирах) Ееее никои ли не иска телефон + мп3 плеяр за някъв друг телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Направен е бартера. Моля някои модератор да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.