petyr hvorev Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Здравеите заменям моторола ц650 + мп3 плаъер 128 мб памет фм радио и дектофон за някъв мобилен апарат.Това е което имам да казвам аз сега вие сте на ход. LifeFeel: Моля, опитай по-точни заглавия (редактирах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 petyr hvorev said: Здравеите заменям моторола ц650 + мп3 плаъер 128 мб памет фм радио и дектофон за някъв мобилен апарат.Това е което имам да казвам аз сега вие сте на ход. LifeFeel: Моля, опитай по-точни заглавия (редактирах) Nekfi snim4ici moje6 li da ka4i6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoTotev Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 MP3-to prodava6 li go otdelno i ako da na kakva cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 16, 2006 Author Share Posted April 16, 2006 petyr hvorev said: Здравеите заменям моторола ц650 + мп3 плаъер 128 мб памет фм радио и дектофон за някъв мобилен апарат.Това е което имам да казвам аз сега вие сте на ход. LifeFeel: Моля, опитай по-точни заглавия (редактирах) Ееее никои ли не иска телефон + мп3 плеяр за някъв друг телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Направен е бартера. Моля някои модератор да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.