Jump to content
BulForum.com

"7 дни спорт": Изритаха Йешич от ЦСКА


marto_palen_hal

Recommended Posts

" Миодраг Йешич вече не е треньор на ЦСКА, пише "7 дни спорт". Собственикът на отбора Васил Божков взе решението вчера, но ще го обяви официално днес. Шефът на "Нове холдинг" бил бесен от безумната игра на червените през пролетта. Капката на търпението преляла при загубата 0:1 от Левски в дербито. Йешич разбра, че е уволнен в Белград. Очаква се с него да бъдат освободени асистентът Зоран Кралевич, треньорът по физическа подготовка Марин Гъдев и администраторът Георги Мидилев. Временно длъжността на Йешич ще изпълнява досегашният помощник Ангел Червенков. До края на първенството червените ще търсят доказан треньор от чужбина. Няма никакъв

шанс Едуард Ераносян да поеме отбора, научи "7 дни спорт". Смяната на Йешич е 13-ата треньорска рокада в ЦСКА, откакто клубът бе поет от Васил Божков."

Най-накрая слуховете,които продължиха няколко седмици се сбъднаха.Лично аз не смятам,че главният виновникът за слабите игри на Цска е сърбинът,но като чета в други форуми се убеждавам,че по-голямата част от феновете на червените не се изказват ласкаво за него.Според мен Васил Божков и хората от обкръжението му направихс така,че Цска да изгуби 7-те точки преднина пред сините.Унгарските букмейкъри предлагат всички мачове от "А" група,а когато Цска имаше толкова точки преднина коефициентът Левски да станат шампиони е бил доста голям.Другата причина е,че в паузата на първенството,когато Цска играеха контроли новите попълнения не получиха шанс да се обиграят.За мен Иешич не беше чак толкова лош треньор,напротив той направи много за Цска,но напоследък направи и много тактически грешки както в мача срещу Левски.Според вас заслужено ли бе изгонен сърбинът от Цска.

Link to comment
Share on other sites

Aми Йешо мен ме кефеше,доста направи за отбора и мисля,че не си прав за повечето форуми-там май не се харесваше Стиви О.Мисля си също,че не подготовката е причина за слабите резултати,но наистина е странно,че същият състав мачкаше есента

 

edit:

Пламен Марков е новият треньор на ЦСКА

 

Агенция "Фокус"

София. Пламен Марков е новият треньор на ЦСКА, научи репортер на Агенция Фокус. Бившият национален селекционер е подписал преди минути договор с "червените". "Пламен Марков подписа договор с ЦСКА до лятото на 2008 година. Досегашният наставник Миодраг Йешич е освободен с решение на собственика на клуба. В следващите три мача ЦСКА ще бъде воден от Ангел Червенков. Това са срещите с Нафтекс и Пирин 1922 за първенство и Берое за Купата на България. След това Марков поема нещата, на него му трябва малко време да довърши работата си във Видима-Раковски", заяви специално за Агенция Фокус Директорът на "Връзки с обществеността" на ПФК ЦСКА АД Атанас Караиванов.

Link to comment
Share on other sites

Ако чакат "доказан" треньор от чужбина ще е най-голямата тъпотия при наличието на толкова добри и свободни наши си треньори... ма нека пак дойде Енрико Катуци и подобни "доказали се" чужденци ;) Па през тва време Левски ще си мачка с Мъри Стоилов.

 

Edit: Май наистина е вярно за Пламен Марков. Евала :)

Link to comment
Share on other sites

Не му завиждам на Пламен Марков. Той е добър треньор, обаче не вярвам да постигне нещо кой знае какво.

Link to comment
Share on other sites

Не му завиждам на Пламен Марков. Той е добър треньор, обаче не вярвам да постигне нещо кой знае какво.

да...според мен проблемите в цска няма да свършат с махането на йешич.

Това е само стъпка за потушаване на напрежението.

Link to comment
Share on other sites

Винаги след като сменят треньора отборът се вдига на крака. В ЦСКА има много играчи, трябва им време да се сработят и някой, който да ги нареди правилно. Липсва единствено голям (за БГ стандартите разбира се) нападател.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...