lubo1972 Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Готварска печка Терма 30 - два котлона и фурна - наполовина на Раховец е - 50лв - ПРОДАДЕНА Газова каталитична отоплителна печка Diplomat HRS 30/горивната площ е цялата предна част на печката/ с вентил - 100лв снимка - свалена от продажба Газов котлон Янтра с вентил - 40лв - свален от продажба засега Автоматична пералня PRIVILEG SENATOR OKO1100 /всичко в нея е АЕГ и Сименс/ - пералнята има някой проблеми които според мен могат да се отстранят но не ми се занимава - 80лв. - НОВА ЦЕНА 70лв. Автоматичен нагревател за аквариум, чешки- 50W - 10лв. - ПРОДАДЕН Потопяема помпа с филтър за аквариум 600л/ч - 15лв. като тази е - ПРОДАДЕНА Външен филтър за аквариум - механичен - 10лв. нещо такова - ПРОДАДЕН Помпа за въздух с един канал - 5лв. - ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Може ли да ми пратиш снимки на помпата? [email protected] или [email protected], интересувам се но незнам дали ще ми свърши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 peralniata kakvi sa i problemite i ima li snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Ако може да я видя как работи някъде, и да я взимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Аз се интересувам от готварската печка ако може нещо снимка в какво състояние е ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Помпичката е закупена от мени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Аквариумните неща 'заминаха', остават другите. Имам предложение за газовата печка от 80лв. Ако някой даде 90 я взема веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Аквариумните неща 'заминаха', остават другите.Имам предложение за газовата печка от 80лв. Ако някой даде 90 я взема веднага. Аз давах 80лв. на PM ама при това изчакване се отказвам. Успех на "желаещите" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elninyo Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 дай малко повече инфо за проблемите на пералнята , за да не се окаже после ремонта златен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 За пералнята - проблемът е че тече вода между първата помпа и касетата с нагревателя. Пералнята си работеше 8 години без проблем но започна да сълзи и се опитах да я оправя, но неуспешно. Някой по-сръчен от мен сигурно ще се справи с проблема. Пералнята е със система Jet /водата се пръска върху прането/ което обуславя много нисък разход на вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.