slay Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 продавам блутуут, купено е за 25 лева от главната преди 4 месеца, но сега го продавам за 5 лева защото ми се счупи диска с драйверите на блусолейл и сега компютътрът ми не го разпознава, ако някой си има драйвери или просто реши, че му ще му върши работа за нещо да купува ето го Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 продавам блутуут, купено е за 25 лева от главната преди 4 месеца, но сега го продавам за 5 лева защото ми се счупи диска с драйверите на блусолейл и сега компютътрът ми не го разпознава, ако някой си има драйвери или просто реши, че му ще му върши работа за нещо да купува ето го искам го. сигурен ли си че проблема е само в драйверите?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 ако блутута работи давам 6,50 лв., за връзка 0877 22 18 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 24, 2006 Author Share Posted March 24, 2006 би трябвало, защото когато бях с драйверите инсталирани от диска всеку път си работеше безотказно, но ми се наложи да си форматирам паметта и да си инсталирам наново уиндоуса и след това като го свържа към usb ми пише цитирам: USB device not recognized, one of the USB attached to this computer has malfunctioned, and windows does not recognize it, иначе си свети в синьо Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 имах един блутут TCM XP- to го хвана, но нямах драйвери , бачкаше, само че можех да прехвърлям само от ПЦ-то на ГСМ.то, та за това питах дали този работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 10 от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ако всичко му работи давам 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 11 sled test! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 отказвам се. наддавайте си без мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 аз също се отказвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Имам един BlueSoleil BT при мен в момента, със задачата да му подкарам Network Access-а. Има доста разлика спрямо Widcomm-а. slay, ако искаш, мога да ти дам драйверите, но има една малка опасност да не тръгнат заради лиценза За тези които не знаят, тези BT пакети, софтуер и драйвери, Widcomm и BlueSoleil са универсални и се разпространяват с устройства на различни производители, и за да не се ползват с други устройства имат един лиценз файл към тях който ги привързва към устройството. За Widcomm има patch-ове които махат тази малка пречка, за BlueSoleil не знам дали има. Този въпросния BT ми е първият с BlueSoleil с който се сблъсквам, преди това само с Widcomm-ски съм си играл. Та с изненада разбрах, че има някакви проблеми да се подкара internet sharing-а с него. За това пробвах да го подкарам с patch-нат Widcomm, и се оказа че с него пък въобще не тръгва мрежа, много странно се държи, получава IP и уж прави връзка, но през нея едно байтче не минава. Същото прави и с оригиналния софтуер, при конфигурацията за Internet access, иначе има една друга настройка за LAN Access, при която прави лаптопа като част от LAN-а и му дава IP от него, но не може да му се пусне интернет защото на desktop-а въобще не се вижда връзката като Network Adapter и не може да се пусне ICS. Не че хич не може де, с прокси става и с рутер някъде из LAN-а пак става, ама не е същото. съжалявам за офтопика, но се отнесох, иначе предложението ми беше за драйверите ето линк за Widcomm за който има работещ Patch а пък BlueSoleil дискчето с драйверите дето е при мен, при поискване мога да го компресирам и споделя някакси Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 ПРОДАДЕНО Е, ТЕМАТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАТВОРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.