tango Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 mishkite sa standartni optichni na PS2 standart,rabotqt si otlichno pochisteni sa,ne iskat driver i prochie,makra Unitek ventilatorite sa 2,ediniqt e sistemen za ohlajdane na zqloto dano marka Titan,12V/0.28A tova e vazmojno nai golemiqt ventilator koito sam vijdal za PC,golqm e nqkade okolo 6 incha drygiqt e Evercool za Atlon CPU-ta nad 2Ghz,12V/0.30A zena za vsichko 20lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 az kato gi smqtam .. 5 neshta sa na koito im iskash 20 leva,stava li da ti dam 4 lv za edna mishka?ako mi haresat moje i 2 da si vzema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 да, и аз мога да взема една мишка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar Kostadinov Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 moje li da vidq snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 da moje koito iska mishki po 4lv.broq gi davam http://www.eks.lt/view.php?r=mice&id=23 moite sa sashtite samo che beli za ventilatorite koito pita modelite im sa Titan TFD-12025M12B 12V/0.28A-sistemen ventilator za dano Evercool EC7025HH12CA 12V/0.30A-za CPU-ta na Atlon nad 2Ghz za dvata iskam 10lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слави Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Интересувам се от една мишка и големия вентилатор. Писах ти и ЛС но нямам отговор. Къде може да се видят и купят евентуално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 zdravei znachi obadi mi se na 0898997448 az sam v Izgrev ela i shte ti gi pokaja da gi vidish Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 И аз искам мишка Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 И аз искам мишка Много хора искат мишки, проблемът е че никой не ходи да си ги вземе . все пал tango, ако имаш път към центъра или ресторант стадиона свиркай. ще взема даже 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Много хора искат мишки, проблемът е че никой не ходи да си ги вземе .все пал tango, ако имаш път към центъра или ресторант стадиона свиркай. ще взема даже 2 не е така,писах му на човека лично че ще мина през тях към 4-5 ама още нямам никав отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Имам интерес за 2-та вентилатора. Очаквам цени по отделно за всеки и координати на PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 za vsichki koito imat interes za mishkite i ventilatorite az jiveq v Izgrev do ychilishte Simon Bolivar tova se pada ychilishteto pred visokite blokove na Prespite nqma nachin da ne gi znaete,do ychilishteto v posoka Prespite ima edna Internet zala tq e i edinstvena v kvartala tochno do neq ima spirka kadeto spira 66,mojete da doidete s tozi reis ta tam moga da vi chakam na tazi spirka ako vi se vijda strashno i ne vi se idva mojem da si ygovorim sreshta na zentara i tam da vi pokaja vsichko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 az se otkazvam ot mishkata,kupih si nova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 brat zashto barzash 8.50lv.stryvat novite mishki ot tozi klas az ti davah 2 za tezi pari pak i da ne mislish che kachestvoto im e po osobeno kato sa novi vse pak mersi za korektnostta ako ima drygi koito se otkazvat ne e zle da pishat i te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 И аз се отказвам се от вентилаторите. успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 аз обаче не се отказвам ако имаш път към центъра всеки ден без събота и неделя съм в интернет зала ROYAL това е точно до дюнерите на аладин на главната в уличката ако минаваш наблизо вземи 1 мишка и ми я донеси плащам си я веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.