Jump to content
BulForum.com

Търся 2 бр акомулатори автомобилни

Recommended Posts

Трябват ми 2бр автомобилни акомулатори(по точно ми трябва олово)-ще ги използувам за претопяване и направа на едни отливки-от което следва,че акомулаторите трябва да са прецакани(пробили клетки,спукан външен корпус,свършил живот и всякакви подобни дефекти)-Та ако някой има в гаража си подобен пациент,който вече за нищо не става и не му трябва а само му пречи-нека предложи някаква цена за него и ако не ми се види много(все пак говорим за отпадък)ще се уговорим в удобно за него време да дойда и да го отърва от него.

Знам каде има един магазин продават нови и ти изкупуват стария акумулатор за 2лв. Бяха ги глобили че клиентите им замърсявали околната среда и затова изкупуват старите(за да не го изхвърлят клиентите). Магазина се намира на ул "леонардо да винчи" това е като тръгнеш от обб-то срещу тримона от лявата му страна излизаш точно на този магазин. Пада се от дясната ти страна на първото кръстовище(срещу магазина има сервиз за гърнета). Можеш да питаш в магазина....

Стига бе 2 лева за акомулатор.....ти знаеш ли колко олово има в него и колко юе го дадеш на Балканто например....."Да не замърсяват" Глупости на търкалета" гледат как да докопат някои лев....

А сега по темата.....имам доста олово......не е от акомулатор.....вож колко върви по вторичните и на 70% от тяхната цена колкото килограма искаш

имам един стар акумулатор, за 5 лв ще го дам.

Закупени от Vento--темата може да бъде затворена от модераторите-благодаря за съдействието

BupTyo3o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...