mic Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Ето за това става въпрос fg20722 PDF Нова цена 7 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ето за това става въпрос fg20722цената е 15 лв за бройка. С какво се зарежда ? Става ли такова от автомобил ? Бих взел една ако знам, че Юноса ми че работи повече от 12 часа със едно зареждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 С какво се зарежда ? Става ли такова от автомобил ?Бих взел една ако знам, че Юноса ми че работи повече от 12 часа със едно зареждане. Зарежда се с обикновенно зарядно за автомобилен акомулатор.Нямам никаква представа колко дърпа този Юнос за да ти кажа дали ще издържи 12 часа.Но ако една няма да ти сварши работа можеш да вземеш две.Вързваш ги паралелно и капацитета става 15Аh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Тези акумулатори са за подмяна в някои модели UPS-и. @mic Цената ти е малко висока, със същият капацитет и размери в КОНРАД са 12,50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Тези акумулатори са за подмяна в някои модели UPS-и. @mic Цената ти е малко висока, със същият капацитет и размери в КОНРАД са 12,50лв. Къде ли не търсих цена под 16 euro не намерих.По българските магазини ги гледам с най-ниска цена 28лв за бройка.С тези 12,50 ме утрепа.Ще го проверя Добавям и още малко информация PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Нова цена 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 Нова цена 7лв Тези акумулатори са за подмяна в някои модели UPS-и. @mic Цената ти е малко висока, със същият капацитет и размери в КОНРАД са 12,50лв. Прав си има но те са с живот даден от производителя 3 години. Тези които продавам аз са с до 9 както пише на сайта на производителя!!!Разликата няма да я коментирам.Друго което искам да уточня е че не са нови.Ползвани са точно в UPS 1 година.Но този UPS е работи само около 30 секунди защото толкова време е нужно да се активира резервен генератор който взема нещата в свои ръце.Т.е. работили са в режим на заряд-разряд около 10 часа за тази една година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 Нова цена 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Аиде не останаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_de Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Нова цена 5 лв. edna za men? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 edna za men? ceco_de имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Нова цена 5 лв. Останаха малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.