firmajiq Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Става въпрос за следните "бъндъл"-и : Състоят се от: - кутия+захранване - дъно ВХ/слот1 с вградена видеокарта S3 с 2МВ - флопи 1.44 МВ Моделът е ІВМ 300GL. Цена - 20 лв. Общо са 5 бр.; - първите 4 бр. получават бонус - процесор Селерон 300А с радиатор + модем ISA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 така като ги гледам са АТ нали ? ... или греша ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 АТХ са, но захранването не става на нормална кутия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_stamov Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 imat li lan karti wgradeni ? promociqta oshte li e w sila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Нямат нито мрежови, нито звукови карти. Това не е специална промоция, просто разчистване. 1 бр. замина вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_stamov Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 zapazi mi edin w ponedelnik shte mina da go wzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 Един запазен за k_stamov, още един замина - остават 2 бр, 1 с процесор и 1 без... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sersem Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 i az vzimam edin s procesor ako mozhe da mi go zapazish Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 ОК, значи остава последния - без процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 На последния ІВМ му намерих процесор Селерон 300А, затова и цената му пада - 18 лв Предлагам и други "bundle"-и: в комплектация: - кутия + захранване - дъно ВХ-чипсет - процесор Селерон 300А - звукова карта на дъното - видеокарта Ati 3D Rage 4MB на AGP-слот - памет 32 МВ SDRAM - флопи 1.44МВ на кутиите няма стикер за Уиндоус - снимката е от Интернет Цената е 24 лв., гаранция - 1 месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 На последния ІВМ му намерих процесор Селерон 300А, затова и цената му пада - 18 лв Предлагам и други "bundle"-и: в комплектация: - кутия + захранване - дъно ВХ-чипсет - процесор Селерон 300А - звукова карта на дъното - видеокарта Ati 3D Rage 4MB на AGP-слот - памет 32 МВ SDRAM - флопи 1.44МВ на кутиите няма стикер за Уиндоус - снимката е от Интернет Цената е 24 лв., гаранция - 1 месец. Здрасти firmajiq, имам няколко въпроса за тази кутия. Можеш ли да ми покажеш снимка отзад на кутията, където са слотовете? Да ми кажеш дали дъното е със съединителна платка свързана със самата кутия? Снимката прилича на кутия, която търся за мое пс и по възможност ми запази за 24-48ч, ако нямаш в повечко от тях. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 Ето ти снимки, доколкото GSM-ът ми може: Дано отговарят на въпроса ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.