Jump to content
BulForum.com

Samsung S 300

Recommended Posts

Модела е с двата цветни дисплея и е в отлично състояние.Комплекта съдържа:

~ Зарядно

~ 2 батерии(карат по 4 дни всяка)

~ Зареждащо устройство за втора батерия

~ 2 броя Handsfree (едното е връзка за врата с вградено handsfree)

~ Кутийка и книжка

Цена:120 лв.

img00853lk.th.jpgimg00869dt.th.jpg

• 2 weeks later...

защо му смъкна цената толкова бързо, значи му има нещо за да гледаш да се отървеш от него ! кажи какъв му е дефекта и може да се споразумеем нещо!

защо му смъкна цената толкова бързо, значи му има нещо за да гледаш да се отървеш от него ! кажи какъв му е дефекта и може да се споразумеем нещо!

Замислих дали изобщо да отговоря на такъв заядлив тон,но както и да е!Проблема как говориш си е твой!!!

Първо:Не смятам че съм му смъкнал цената прекалено бързо(погледни кога съм го пуснал за продажба)!!!

Второ: Когато виждаш,че дадена стока не се продава,то трябва да и намалиш цената!!!

Трето: Гледам да се "оттърва" от него защото вече не ми трябва втори телефон и само събира прах!!!

Четвърто: Няма да ти кажа какъв му е дефектата,защотото телефона е в ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ И НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ДЕФЕКТИ!!!!!!!Двете батерии му карат по 3-4 дни и само аксесоарите към телефона струват към 50 лв!!!

P.S. Можеше просто да попиташ с нормален тон без да дразниш и да отправяш някакви глупави обвинения и пак щях да ти обясня като човек!

Освен това при покупка-телефона се пробва обстойно и дори да откриеш дефект след това,аз няма къде да избягам!Можеш да питаш Grosmaster,който се ползва с респект в този форум за мен!!!Аз не съм някой смотан измамник!!!

Здрасти, майката си търси телефон, ама не и се нравят много тия с антенките, ще поговоря с нея и ще ти кажа дали съм успял да я навия за 70 лева, имай ме предвид.

Искам само да попитам тия батерии дето държат по 3-4 дни едната, с много говорене ли става въпрос или с никакво? Защото видях че в stand-by се води, че държи 134h.

Здрасти, майката си търси телефон, ама не и се нравят много тия с антенките, ще поговоря с нея и ще ти кажа дали съм успял да я навия за 70 лева, имай ме предвид.

Искам само да попитам тия батерии дето държат по 3-4 дни едната, с много говорене ли става въпрос или с никакво? Защото видях че в stand-by се води, че държи 134h.

Ами не е с никакво :)

Говорех си нормално!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...