Jump to content
BulForum.com

prodavam SONY MINIDISC

Recommended Posts

ta zna4i prodavam sony minidisc player model MZ-G755 minidiska go imam ot okolo godina , godina i ne6to no prosto ne sum go polzval poneje nqmax opti4en izhod na DVD-to prez koito da si zapisvam pesni na nego ta zna4i komplekta vkliu4va 2 minidiska sony zlatnata seriq , opti4en kabel za zapis ot uredba dvd ili kompiutar kum minidiska , originalni slu6alki sony i originalno kaluf4e na sony su6to taka si ima i distancionno kum koeto se svurzvat slu6alkite i moje da se opravlqva ot tam ima radio i mai4e moje da se zapisva ot nego na minidiska no ne sum 100 procenta siguren ediniq disc e po 80 ili 90 min 6te izlaja posle trqbva da go pogledna , minidiska mi be6e podaren no ne e polzvan za slu6ane pove4e ot 10-15minuti i prosto si sedi i si pra6asva v nas cenata mu togava be6e 470lv , taka 4e misla 4e cenata koqto sum poso4il po-doly e dobra

ami ob6to vzeto tova e :

cena 100 lv s vuzmojen komentar v granicite na razumnoto

edit: tuka sa mu harakteristikite

http://www.minidisc.org/part_Sony_MZ-G755.html

edit2: tuka moje da se vidi na nai-prostiq model na sony kolko pari struva , moq e s display i radio vse pak i s G-protection taka 4e prakti4eski nqma na4in da po4ne da vi preska4a kato go razklatite

http://www.electron.bg/product_info.php?cP...933e1f25357fdc4

a eto towa e minidisca koito az prodavam absolutno su6tiq e

s80.jpg

towa sa MD na koito se zapisvat pesnite

minidisc.jpg

......обърквацията идва може би от малките CD-та, които си виждал...MD отново са във формата на диск, но са поставени в квадратна, защитна кутийка, принципът на запис при тях е по-различен, можеш да си ги записваш и триеш практически неограничен брой пъти, самото устройство може да прави елементарна редакция на песните (да ги разделяш, събираш, надписваш и др.), качеството на звука от ATRAC 3 и нагоре е изключително добро(ATRAC е компресиращият алгоритъм на SONY) . Абе с 2 думи май единствения му кусур е, че не можеш да си записваш медиите бързо на компютъра, а всичко става в реално време.

За 30-40 кинта го вземам ако няма желаещи! Трудно ще намериш купувач за тая машинка, защото има много хубави MP3 плеари с голяма памет за тази цена, които са много по-удобни за ползване.

Помисли си добре!!! Ако решиш аз съм човека.

nova cena 60lv

За 30-40 кинта го вземам ако няма желаещи! Трудно ще намериш купувач за тая машинка, защото има много хубави MP3 плеари с голяма памет за тази цена, които са много по-удобни за ползване.

Помисли си добре!!! Ако решиш аз съм човека.

predpo4itam da go zapala i da go furla v mariza ot kolkoto da ti go dam za 30lv vse pak govorim za ma6inka na koqto e slu6ano ne pove4e ot 10-15min muzika.......idi si kupi mp3 player-4e i mi izvadi su6tiq zvuk kato ot moq i dori 6te ti go podara

Абе аз ще го взема и за 50, но вероятно някой преди мен ще го вземе за 60-70... ;)

ima6 PM ;)

zapazeno za M.Schumacher do vtornik

http://play.evrocom.net/dl/incoming/+zlobil/ABCD0007.JPG

tuka e snimkata na komplekta

imam i edna dobra novina

zna4i predi malko re6ix da si poigraq malko s nego i go vurzax kum kompiutara , kum audio izhoda za kolonki s obiknovenno kabel4e koeto e 3.5mm jakove ot 2te strani s 2 mujki ednoto go mu6nax v sound izhoda drugoto go narugav v MD-ka i kato natisnax rec za moe u4udvane zapo4na da zapisva koeto dosta me radva za6toto tova ozna4ava 4e moje da se zapisva i s takuv kabel i ne e nujno da se 4udite ot kade da izkarate opti4en izhod , kum komplekta pak si davam opti4niq koito iska da si igrae s nego (uj s nego trqbva da vadi po dobro ka4estvo) na vas samo vi ostava da si kupite 1 kabel4e koeto e 1-2lv i da po4nete da si slagate liubimite pesni , edinstveniq nedostatak e 4e se zapisva v realno vreme :P

toest da zapisvate vi trqbva samo edin takuv kabel (ot 2te strani s mujki 3.5mm jakove) mu6kate ediniq kabel v nqkuv izhod na uredba kompiutar dvd , radio ili kvoto drugo re6ite i zapisvate

th-1724.jpg :punk

probvax da zapisvam neska i ot radioto , na4i dava mi 4e zapisva no posle kato pusna pesenta ne se 4uva ni6to varvi ama ne se 4uva moje bi ima nqkvi nastroiki ili tunkosti koito az neznam no vse pak za tolkoz pari tolkoz ;)

edit : nqkade 4etox 4e s opti4niq kabel e vuzmojen burz zapis ne v realno vreme verno li e tva ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...