Getzata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Трябва ми възможно най-малката ММЦ за нокия (май е 32мб) , може да е RS , може и обикновенна. Купувам е за една проба (може и да не бачка , или да дава грешки) . Предлагайте тук или на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 10lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 10lv. e , за 10лв. върват 64мб , както и аз си продадох мойта старата http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=37339&hl= Измисли друга цена и може да се разберем . Между другото и 16мб ми върши , още по-добра работа (дори и да е повредена) - трябва ми да използвам чипа за една схема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Имам 16 скапана е: Цена 2 лева.... НО трябва да е намеря.....което е труден въпрос.....ако те устройва казваи да я търся....утре в офиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Имам 16 скапана е: Цена 2 лева.... НО трябва да е намеря.....което е труден въпрос.....ако те устройва казваи да я търся....утре в офиса Aйде потърси я идеална работа ще ми свърши , нали е за Нокия . Пиши ми ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Оп не съм прочел не е от Нокия......мисля беше на сименс, но 100% не беше от нокия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.