Jump to content
BulForum.com

продавам озвучение

Recommended Posts

Тонколони Genius SP-718 /4+1/ - цената е 30лв

Ricoh – копирна машина - 400 лв.

Монитор SONY Multiscan E220 Trinitron - 100лв

Монитор CTX PR705F Trinitron - 80 лв

Тонколони Genius - 5лв без кабел за връзка към аудио картата

CD сони - 15лв

Клавиатура /работеща/ - 1лв

Принтер HP Business Inkjet 1100 - 230лв

ами ако има някакъв интерес пишете.. не ги определям аз цените.. ако все пак някой се интересува от нещо да казва

оффтопик: понеже не ти е отговорил още, вчера бях при него да взема монитора и ги видях-ДА колонкоте изглеждат точно така...

и да попитам също каква звукова карта 6те е необходима за 4.1?Обикновена става ли или трябва да има многоканална поддръжка?

Монитор SONY Multiscan E220 Trinitron - 100лв

Продава ли се още и в какво състояние е?

Контраста и яркоста как са, разпъва ли се нормално без да свива картината ?

Също би ли казал на какви честоти работи при 1024х768 защото имам интерес да го купя ?

От кой квартал си и евентуално къде може да го видя как работи ?

П.П.

За този монитор ли става дума? http://www.sony-cp.com/at/products/archive/e220/ds-e220.pdf

да както са ти оговорили колонките са същите като на сайта http://hard.nov.ru/good_base/move/genius/g...usSW41_4505.htm .. добър звук вадят.. ела да ги чуеш ако искаш .. и да трябжа ти много канална зукова карта ако искаш да ги използваш като 4.1 иначе може да ги ползваш и като 2.1 със стара звукова карта..

относно монитора .. да същия в този пдф е .. ако искаш ела на Христо Ботев 82 , етаж 3, офис 305.. сградата с часовника на сточна сграда, до клуб плазма.. да го видиш дали ти върши работа.. като яркост и контраст ми се струва добър.. но наи-добре е да го видиш и сам да си вземеш решение дали те устройва.. по-повърхността на дисплей-а има лека точица .. това е забележката..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...