Jump to content
BulForum.com

BUY: Дата кабел за Sagem MY X6

Recommended Posts

Мисля, че кабела е стандартен за всички "МY Х" серии на тази марка. Ако някой има или знае къде се продават ще се радвам да ми каже.

EDIT: кабела е за тези модели точно: MC 959 - MW 3042 - MY 3042 - MY 3052 - MY X5 - MY X5D - MY X3 - MY X3D - MY G5 - MY X6 - MY X5M - MY X2 - MY V65 - MY X1G - MY X1W - MY X3-2 - MY X7 - MY V75 - MY X5-2 - MY V55 - MY X4 - MY X6-2 - MY V76 - MY X1 TWIN - MY X1-2 TRIO - MY X1-2w - MY X2-2 - MY X8 - MC 3000 - MW 3020 - MW 3026 - MW 3027 - MY Z3 - SG 321I - MY V56

Така изглежда

CADSAG39USBOR.jpg

Имам кабел точно за Му-Х6 - купих си го, защото имам Му-V75, но при мен прави проблеми. Понеже в магазина ме предупредиха, че е за Х6 (т.е. бяха коректни, казаха че не гарантират, че ще работи с V75), не ми беше удобно да го върна.

Проблемите, които прави при мен, са следните:

- Чете адресната книга от апарата, но при опит за запис обратно - стана боза :(, и се нолжи да изтрия двайсетина записа. След това изтеглих нов драйвер за кабела, ама ме е страх да пробвам.

- При четене на снимки чете първите 3-4, след което казва, че е загубил връзка с апарата; след това трябва пак да пуснеш програмата да го търси (без да изключваш кабели и т.н.), тя го намира, тегли следващите 3-4 снимки и т.н.

Кабела съм го купил за 30 лв., продавам го за 20 лв., с една седмица "money-back" гаранция - ако не ти върши работа, връщаш го и ти давам парите обратно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...