Jump to content
BulForum.com

Купувам 512 MB RAM

Recommended Posts

PQI 512/400, 30 мес. гар., 66 лв.

A-Data-Blitz 512/400, 36 мес. гар., 65 лв.

Купувам 512 рам памет по възможност PC3200 DDR400, aкo имате някакви предложения пишете....чакам оферти за цена не повече от 60 лева максимум 70. :) :P :)

За тези цени, които търсиш - нови.

Влизаш в някоя фирма и си купувеш на цена 60-65 лв.

Пример:

1.inherit.hit.bg

2.Ера - RAM 512MB DDR400 A-DATA 36м ,$36.50х1,66=60.5лв

3.Мост - 512MB DDR400 A-DATA BLITZ - $36.50х1,66=60.5лв

Просто предложение.

Успех в търсенето!!!

А примерно нещо такова само че ако е втора употреба......горе долу някви оферти да вкарате, за да спестя малко пари и за фортрон....примерно ми кажете цени 512 MB ram само че да е втора употреба....колко парички и някой продава ли???

А примерно нещо такова само че ако е втора употреба......горе долу някви оферти да вкарате, за да спестя малко пари и за фортрон....примерно ми кажете цени 512 MB ram само че да е втора употреба....колко парички и някой продава ли???

За да намериш 512 DDR 400 secand hand ще ти трябва доста късмет.

На мен са ми попадали такива памети 1 път, но се продадоха веднага.

Човека искаше 2 пръчки 1GB и си подмени 512MB.

По вероятно е да намериш DDR 266, но ще си осакатиш системата и според мен не си заслужава, че и това е трудничко.

Иначе за цената: аз бих купил такава памет secand hand на 30% от стойността на новата - 43/44лв.

А примерно нещо такова само че ако е втора употреба......горе долу някви оферти да вкарате, за да спестя малко пари...

тази седмица цените на новите памети паднаха супер много, така че направо купувай нова без да му мислиш много-много... никой няма да ти даде 512/400 за 50 лв, като я е купил за 70 преди 2-3 седмици!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...