Slot Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Купувам 2,5" HDD (за Лаптоп), около 20 GB или повече, да е без лоши сектори и проблеми, задължително да е 1см или по тънък, но не и по дебел ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Купувам 2,5" HDD (за Лаптоп), около 20 GB или повече, да е без лоши сектори и проблеми, задължително да е 1см или по тънък, но не и по дебел ! 40GB интересуват ли те, 65$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Да, интересеува ме, само че цената никак не ме устройва, в този случай предпочитам да дам още малко пари и ще си го взема с гаранция, този който ти предлагаш има ли някаква гаранция ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 До тук има едно предложение което най ме устройва, но човека не се е обадил, така че все още търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.