Jump to content
BulForum.com

Купувам кабел S-Video - S-video

Recommended Posts

Ами това е...Искам да си кепчвам от камерата заснетото, но за съжаление със стандарния изкарвам само картина :( и такъв би ми свършил работа... :)

"Само картина" ли ? Че то по S-video кабела върви само картина. За звука ти трябва отделен кабел, който да влезе в Line-In на звуковата карта на компютъра. Това при постановката, че правиш аналогов capture със video in на tv тунер или video in на видеокарта, която го има. При цифрово capture-ване, и звука и видеото си вървят по един кабел, но трябва да имаш IEEE1394 порт (Fireware) на компютъра.

Да, но за съжаление разстоянието между, двата чинча на на стандарния кабел (където единия чинч е за видеото, другия за звука) е прекалено късо за да стигна и аудиокартата и ТВ-Тунера...и за това си мисля, че ще ми е по удобно да си взема един с S-Video - S-Video за да не си развалям стандартния :)

Да, но за съжаление разстоянието между, двата чинча на на стандарния кабел (където единия чинч е за видеото, другия за звука) е прекалено късо за да стигна и аудиокартата и ТВ-Тунера...и за това си мисля, че ще ми е по удобно да си взема един с S-Video - S-Video за да не си развалям стандартния :)

в магазин Конрад са по лев два,вземи си от там!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...