BlackRam Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Имам за продаване малко Salvia Divinorum внесена от Мексико Инфо: на български и в erowid Шаманите на мексиканските индианци мацатеки са предсказвали бъдещето с тази трева Доза при пушене според erowid.org 0.3g: дозировка Имам 10 грама за 45 лева или може двама да вземат по 5 грама за по 25 лева. Мария Пастора както още наричат растението не се преследва от закона в България за разлика от една друга билка Мария Хуана Офертата важи само за Пловдив 0897 270 841 Няма нужда да ми триете темата не нарушавам нито правилата на форума нито някой закон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Офертата важи ли още бате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Я се разкарайте от този форум!!!! Само трева остана да се продава тук..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Като се говори за ефекта на Салвията често се използва термина "пробив". При достатъчна доза и благоприятни условия човек прави пробив през границата на реалността и Салвията го отнася на извънтелесно преживяване. Само човек направил пробив знае какво всъщност представлява Салвията. xaexaexaexae лепилариииииииииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.