Jump to content
BulForum.com

Оригинални парфюми по 7 лв.

Recommended Posts

Продавам парфюми и тоалетни води по 15мл. Не са тестери, оригинални във вид на химикалки. Голям набор избор на марки като Hugo BOSS, Dolche&Gabana, Armanni, Carolina Herrera, Cristian Dior i t. n.

химикалка означава- цилиндър с диаметър 1,5 см и дълъг 15см горе долу. Всички са в триъгълни кутии, оригинални означава, че всички миризми са 1:1 с аналозите им по 200лв. :punk , но не мога да гарантирам за произхода на моите. За 7 кинта бройката са си направо супер - перфектни са за подарък примерно... :) има и мъжки и женски

Наистина ако може да дадеш кординати няма да е лошо?И да кажеш дали може да се душнат ... да си харесаш някой ... аз съм имал Hugo Boss ако е същия направо зимам ....

Интересува ме дали имаш или можеш да намериш део-стик от някоя от посочените марки.Или някой автърфейв, но не в такива малки опаковки ами над 100мл?

Хубавото на тези "парфюми", е че можеш да сменяш по пет марки на ден. Не е като онези скапаните дето хем много скъпи хем дето като се отъркаш у някоя жена и миришеш една седмица напред, камо ли да си сложиш - нямат измиване. B)

samo deto ima 1 malka podrobnost , tva 4e sa 1kum1 s originalnite ne gi pravi takiva , dori v kvartalnoto magzin4e prodavaxa hugo boss samo 4e s drugo ime za 10tina lv s absolutno su6tata mirizma samo 4e be6e dosta po-golqmo koli4estvo ot tvoq i vse pak sam zainteresuvan , ako mi dopadnat aromatite 6te zema 2-3 parfiuma i vse pak tezi parfiumi nqmat samo 1 model.... taka 4e dai po-obstoina harakteristika :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...