Jump to content
BulForum.com

Разпродажба на части

Recommended Posts

Поради скорошно преместване на офиса, предлагам следните части на намалени цени:

Видеоускорител Voodoo1 4МВ (с кабел) - 3 лв./бр.

Видеоускорител Voodoo2 12МВ SLI(с 2 кабела - видео и SLI) - 10 лв./бр. (2 бр. Voodoo2 - за 15 лв.)

IDE контролер Promise Ultra66 - 11 лв./бр.

SDRAM 32MB PC66 - 2лв./бр. Едит: продадени

Платка ТВ-изход за AGP-слот с чип SiS301 (не мога да ги подкарам, не знам в какво състояние са) - 1лв./бр.

Захранвания АТ стандартни, и от разни маркови вашини (нестандартни , не стават в нормални кутии) - 1лв./бр.

Поради скорошно преместване на офиса, предлагам следните части на намалени цени:

Видеоускорител Voodoo1 4МВ (с кабел) - 3 лв./бр.

Видеоускорител Voodoo2 12МВ SLI(с 2 кабела - видео и SLI) - 10 лв./бр. (2 бр. Voodoo2 - за 15 лв.)

Дай ми малко инфо за тези карти. Искам да разбера дали ще мога да я ползвам на по старо дъно, в случая Акорп, точния модел е 5Ali61. AGP ли са? Какви резолюции подържат?

Какви са тези захранвания... какво значи нестандартни... какъв кабел излиза за връзка с MB... 2х4 или 1х8 ? по колко W са

АТ захранванията са стандартни. АТХ са от IBM и от Vectra VL. Заповядай в офиса да ги разгледаш - все пак за 1 лв. какво инфо още искаш?

Дай ми малко инфо за тези карти. Искам да разбера дали ще мога да я ползвам на по старо дъно, в случая Акорп, точния модел е 5Ali61. AGP ли са? Какви резолюции подържат?

Това не са видео-карти, а гейм-ускорители. Те имат нужда от съществуваща видеокарта (не моган да работят самостоятелно). Ускоряват най-вече игрите, но и всичко, свързано с OpenGL, което може да ги използва, разбира се. Voodoo2 в режим Glide поддържа 800х 600, а ако са 2 бройки (в SLI-режим) - 1024х768, като едната карта изчислява четните редове, другата - нечетните.

имам интерес за рамта- до 2-3 дена ще те информирам на ПМ дали ще взема и съответно в какви количества.

За съжаление (твое, разбира се :), за мен е добре) паметта днес заминава за София - всички модули.

За съжаление (твое, разбира се :), за мен е добре) паметта днес заминава за София - всички модули.

e kofti :| a da te popitam- cenite ot saita aktualni li sa?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...