firmajiq Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Поради скорошно преместване на офиса, предлагам следните части на намалени цени: Видеоускорител Voodoo1 4МВ (с кабел) - 3 лв./бр. Видеоускорител Voodoo2 12МВ SLI(с 2 кабела - видео и SLI) - 10 лв./бр. (2 бр. Voodoo2 - за 15 лв.) IDE контролер Promise Ultra66 - 11 лв./бр. SDRAM 32MB PC66 - 2лв./бр. Едит: продадени Платка ТВ-изход за AGP-слот с чип SiS301 (не мога да ги подкарам, не знам в какво състояние са) - 1лв./бр. Захранвания АТ стандартни, и от разни маркови вашини (нестандартни , не стават в нормални кутии) - 1лв./бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiNiPoLiX Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Какви са тези захранвания... какво значи нестандартни... какъв кабел излиза за връзка с MB... 2х4 или 1х8 ? по колко W са Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Поради скорошно преместване на офиса, предлагам следните части на намалени цени: Видеоускорител Voodoo1 4МВ (с кабел) - 3 лв./бр. Видеоускорител Voodoo2 12МВ SLI(с 2 кабела - видео и SLI) - 10 лв./бр. (2 бр. Voodoo2 - за 15 лв.) Дай ми малко инфо за тези карти. Искам да разбера дали ще мога да я ползвам на по старо дъно, в случая Акорп, точния модел е 5Ali61. AGP ли са? Какви резолюции подържат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Какви са тези захранвания... какво значи нестандартни... какъв кабел излиза за връзка с MB... 2х4 или 1х8 ? по колко W са АТ захранванията са стандартни. АТХ са от IBM и от Vectra VL. Заповядай в офиса да ги разгледаш - все пак за 1 лв. какво инфо още искаш? Дай ми малко инфо за тези карти. Искам да разбера дали ще мога да я ползвам на по старо дъно, в случая Акорп, точния модел е 5Ali61. AGP ли са? Какви резолюции подържат? Това не са видео-карти, а гейм-ускорители. Те имат нужда от съществуваща видеокарта (не моган да работят самостоятелно). Ускоряват най-вече игрите, но и всичко, свързано с OpenGL, което може да ги използва, разбира се. Voodoo2 в режим Glide поддържа 800х 600, а ако са 2 бройки (в SLI-режим) - 1024х768, като едната карта изчислява четните редове, другата - нечетните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 даи инфо къде е тоя офис ... да видим кво имаш?? може на ЛС мисля да те отърва от някои от тези буклуци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 имам интерес за рамта- до 2-3 дена ще те информирам на ПМ дали ще взема и съответно в какви количества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 имам интерес за рамта- до 2-3 дена ще те информирам на ПМ дали ще взема и съответно в какви количества. За съжаление (твое, разбира се , за мен е добре) паметта днес заминава за София - всички модули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 пич интересно защо не ми отговаряш??? ади дай координати някакви на ЛС ако може!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 В подписа му са координатите, ама за тебе ще ги постна и тук - http://miroman.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 В подписа му са координатите, ама за тебе ще ги постна и тук - http://miroman.net/ да това са му кординатите и ми се струва голям за пич май е Господин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 За съжаление (твое, разбира се , за мен е добре) паметта днес заминава за София - всички модули. e kofti :| a da te popitam- cenite ot saita aktualni li sa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 27, 2006 Author Share Posted February 27, 2006 Цените са актуални, понякога към края на деня количествата не са актуални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.